آخرین خبرها

و این سری طعمی متفاوت از لاهیجان (فسنجان لوبیا و بادمجان)

غذای لاهيجانی‌ها؛ فسنجان لوبيا و بادمجان

فسنجان غذاي محبوب بيشتر ايراني‌هاست اما اين مدل فسنجان را شايد تا حالا نخورده باشيد يا حتي اسمش به گوش‌تان ناآشنا باشد. اين مدل فسنجان يك غذاي خيلي قديمي لاهيجان است كه بيشتر مادر بزرگ‌ها طرز پختش را می‌دانند و جوانترها كمتر با نحوه پختش آشنا هستند
ca02g63ncn2ipo9uvom 300x200 - و این سری طعمی متفاوت از لاهیجان (فسنجان لوبیا و بادمجان)

مواد لازم

1 عدد سينه مرغ
2 /1  پيمانه لوبيا چشم‌بلبلي
2 عدد بادمجان
1 پيمانه مغز گردو
1 عدد پياز
1 ق س رب گوجه‌فرنگی
2 ق س رب انار
نمك و زردچوبه به دلخواه

طرزتهیه:

1. پياز را رنده كنيد و با سينه مرغ و نصف پيمانه آب بگذاريد بپزد.

2. در یک قابلمه لوبيا چشم بلبلي را هم جداگانه بپزيد.

3. بادمجان‌ها را روي حرارت كم تفت دهيد و بعد به لوبيای پخته اضافه كنيد.

4. گردوی چرخ شده را به لوبيا و بادمجان اضافه كنيد و هم بزنيد.

5. حالا رب گوجه، رب انار، نمك و زردچوبه را هم اضافه كنيد.

6. سينه مرغ پخته شده را هم به بقيه مواد اضافه كنيد و بگذاريد براي 20 دقيقه روي حرارت كم جا بيفتد.

نکته:

قديمي‌هاي لاهيجان اين خورش را بدون مرغ و فقط با لوبيا و بادمجان درست مي‌كردند. اگر گوشت‌خور نیستيد مي‌توانيد مثل قديمي‌ها خورش‌تان را بپزيد.

منبع : پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *