آخرین خبرها

کشک بادنجان

kashk 200x100 - کشک بادنجانمواد لازم:بادنجان متوسط 8 عدد +++++++کشک غلیظ 2 فنجان ++++++++گردوی چرخ کرده یک فنجان +++++نعناع داغ 2 قاشق سوپخوری

سیر داغ 3 قاشق سوپخوری

گوشت چرخ کرده 150 گرم

روغن به مقدار کافی

زردچوبه یک قاشق چایخوری

پیاز رنده شده یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به قدر لازم

طرز تهیه:

بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه می کنیم. کمی نمک روی آنها پاشیده و در روغن سرخ می کنیم. کشک را با دو لیوان آب داغ به بادنجان ها اضافه کرده و می گذاریم با شعله ی ملایم بپزند. پیاز را کمی در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت می دهیم. نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده ، صبر می کنیم گوشت با یک فنجان آب داغ بپزد و آبش کشیده شود. کشک بادنجان را در دیس کشیده، گوشت را روی آن می ریزیم. یک قاشق سیرداغ و گردوی چرخ کرده را هم روی آن می ریزیم. سپس چند قاشق کشک را جدا بر روی آن ریخته و سیر داغ و نعناع داغ را هم روی کشک می ریزیم.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *