آخرین خبرها

خواص میوه ها

در این قسمت به خواص انواع میوجات می پردازیم

خواص زغال اخته

خاصیت زغال اخته

گیاه زغال اخته به صورت درخت یا درختچه در کنار جریان آب و یا در بیشه ها می روید و از گروه گیاهان گل دار گلبرگ جدا محسوب می شود و در زبان انگلیسی به آن CORNELIAN CHERRY گویند.

بیشتر بخوانید »

10 دلیل برای مصرف گوجه فرتگی

گوجه فرنگی

به دلایل بسیاری باید این سبزی پرخاصیت و سرشار از آنتی‌اکسیدان مصرف شود که در این جا به 10 مورد از آن‌ها پرداخته‌ایم. 1- گوجه‌فرنگی حاوی هر چهار کارتینوئید می‌باشد: کارتینوئید آلفا و بتا، لوتئین، و لیکوپن. هریک از این کارتینوئیدها خواص خاص خود را دارند اما در کنار یکدیگر نیز فوایدی را ایجاد می‌کنند. 2-  به طور خاص، گوجه‌فرنگی …

بیشتر بخوانید »

فواید سماغ

خواص سماغ

سماق درختچه ای است کوهستانی که میوه‌های خوشه‌ای دارد. رنگ میوه ی آن قرمز و قهوه‏ای است و طعم آن گس است، ولی پس از رسیدن ترش می‏شود.

بیشتر بخوانید »

17 خاصیت بامیه

خواص بامیه

بامیه گیاهی است گرم‌سیری که در نقاط سرد، کم‌رشد و کم‌محصول می‌شود. گیاه دارای ساقه راست، پوشیده از تار و ارتفاع ۵/. تا ۱ متر ( گاهی ۲ متر) است. برگهائی به شکل قلب تخم فرعی مرکب از ۵-۳ لوب و گلهایی منفرد درکناره برگها دارد. رنگ گلبرگهای آن زرد ولی در قسمت وسط قرمز رنگ است. میوه هرمی شکل، …

بیشتر بخوانید »

خواص خرما

خواص خرما

اين ميوه داراي قند زيادي است. حدود70 درصد آن را كربوهيدرات تشكيل مي دهد كه 60 تا 65 درصد آن قندهاي گلوكز و فروكتوز و 5/2 درصد فيبر غذايي است.

بیشتر بخوانید »

6 خاصیت گردو

خواص گردو

1. محافظ قلب: گردو حاوی اسیدهای چرب امگا3 ، اسید آلفا لینولنیک ، پتاسیم و ویتامین E است که بسیار در نگهداری از سلامت قلب موثر است. امگا 3 از غلظت

بیشتر بخوانید »

خواص انجیر

خواص درمانی انجیر

انجیر میوه ای مقوی و شیرین است که در قرآن به آن قسم خورده شده است. نام عربی آن ” تین ” و نام انگلیسی آن ” “FIG”می باشد.درخت انجیر بومی آسیای غربی و كشورهای مدیترانه است و از آنجا به عربستان ، سوریه و فلسطین اشغالی برده شده است

بیشتر بخوانید »

خواص آلبالو

خواص البالو

 آلبالو یا به قول فرنگی‌ها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوه‌های فصل تابستان است که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها و شیرینی‌های مختلف فصل استفاده می‌کنند. 

بیشتر بخوانید »

میوه ای برای تقویت حافظه

خاصیت هویج

گنجاندن هویج یا آب هویج در برنامه غذایی هرروز خود می توانیم شاهد تاثیر مفید آن بر سلامت جسم خود در حال و آینده باشیم.   هویج منبع غنی از بتاکاروتن می باشد که در بدن تبدیل به ویتامین A می شود و دراین میان هویج هایی که دارای رنگ تیره تری هستند، مقادیر بتاکاروتن آنها نیز بالاتر است.

بیشتر بخوانید »

خواص تخمه آفتابگردان

خواص تخمه آفتابگردان

تخمه‌ آفتاب‌گردان سرشار از فسفر، منگنز، روی، پتاسیم، منیزیم و آهن است که در این مورد آخر می‌تواند با جوانه‌ گندم، جگر و یا زرده‌ تخم مرغ وارد رقابت شود. این تخمه های پرطرفدار همچنین سرشار از ویتامین b و ویتامین e می‌باشند.

بیشتر بخوانید »

۱۰ فایده شگفت انگیز هندوانه

هندوانه

هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌ اکسیدان‌ها است که طبیعت فراهم کرده است. این میوه منبع خوبی از آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A است که از ما دربرابر بیماری‌ها محافظت می‌کند. همچنین خطر کم ‌آب شدن بدن را هم کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید »

خواص زرد آلو

خواص زرد الو

زردآلو میوه ایست سرشار از ویتامین های A ، C و آهن. مواد مغذی موجود در زردآلو از چشم ها و قلب حفاظت می‌کنند و فیبر موجود در آن بر علیه بیماری ها مبارزه می‌کند.

بیشتر بخوانید »

خواص طالبی

گرمک

نام انگلیسی آنCantaloupe است كه از نام یك دهكده در ایتالیا به نامCantalup گرفته شده كه در این محل طالبی برای اول بار در سال 1700 میلادی كاشت شده است.

بیشتر بخوانید »

خواص شاتوت

blackberry fruit

محققان انجمن تغذیه آمریکا شاتوت را در مقایسه با 40 نوع میوه تازه دیگر، به عنوان اولین میوه از نظر فعالیت آنتی‌اکسیدانی قرار داده‌اند که دارای فیتوکمیکال‌های قوی مانند آنتوسیانین است.

بیشتر بخوانید »

گوجه سبز

گوجه سبز

گوجه‌سبز به ميوه درختاني که از خانواده ROSE هستند، تعلق دارد. بر پايه نوشته‌هاي قديمي، نژاد اين گياه قدمت 2000 ساله داشته و چيني‌ها اولين کساني بودند که به کشت آن اقدام کردند. گفته مي‌شود که اين گياه از طريق سوريه يا ايران به يونان آورده شده است.

بیشتر بخوانید »

خواص زیتون

خواص زیتون

زیتون درختچه ای است به ارتفاع تقریبا سه متر ولی هنگامیکه در شرایط مساعد پرورش می یابد ارتفاع آن حدود 12متر و قطر تنه اش به 3 متر میرسد .

بیشتر بخوانید »