مواد لازم
• 2 تا 3 عدد تخم مرغ
• 1 عدد پیاز متوسط
• 2 حبه سیر ساطوری شده
• 1 فنجان دانه انار
• روغن گیاهی / روغن زیتون
طرز تهیه
1. برای شروع کافی است سیر ساطوری شده و پیاز نگینی شده را با اندکی روغن تفت دهید. پس از آنکه رنگ پیاز تغییر کرد، فنجان انار و مقدار کمی نمک و فلفل را به این مخلوط اضافه کنید و آن را آرام هم بزنید تا دانههای انار نرم شود.
2. سپس در این مرحله تخممرغ ها را شکسته و به تابه اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا تخم مرغها ببندد و املت شما آماده شود.
منبع : برترین ها