چی لازم دارم؟
لوبیا چیتی:750 گرم
قارچ:300 گرم
آب گوشت: دو پیمانه
پیاز: 4 عدد
گوجهفرنگی: دو عدد
فلفل سبز دلمهای: یک عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی: چهار قاشق غذاخوری
نمک: کمی
فلفل: کمی
چطور بپزم؟
1. برای تهیه این خوراک، پیاز را ریز کنید و با دو قاشق روغنمایع تفت دهید. بعد هم گوجهفرنگیها را پوست بکنید و خرد کنید و همراه با پیازها تفت بدهید. لوبیایی که پختهاید را از آب خارج کرده و به مواد اضافه کنید. لوبیای شناور در سس شما با نمک و فلفل باید باز هم بپزد و جا بیفتد.
2. در تابهای جداگانه قارچ و فلفل دلمهای ریز شده را نیمپز کنید و بعد به مواد اضافه کنید. وقتی سس لوبیایتان حسابی غلیظ شد زیر آن را خاموش کرده و به موادتان روغنزیتون اضافه کنید. اگر دوست داشتید، میتوانید علاوه بر آب گوشت، گوشت چرخکرده را هم سرخ کنید و بهعنوان تزیین روی خوراکتان بریزید.
فوت کوزهگری
اگر دنبال یک غذای آماده میگردید که حداقل یکبار در هفته شما را از آشپزیهای وقتگیر خلاص کند، این خوراک میتواند کار شما را راه بیندازد. کافی است لوبیاچیتی خیس شدهای که آبش رفته باشد را در بستههای کوچک در فریزر داشته باشید. لوبیا چیتی خیس شده هم نفاخ نیست و هم زودتر میپزد.
منبع : برترین ها