مواد لازم:
کاهو پیچ …. 1 عدد
هویج بزرگ …. 1 عدد
سینه مرغ …. 1 عدد
پیاز …. 1 عدد
جوانه گندم …. 1 پیمانه
مواد لازم برای سس :
کره بادام زمینی …. 1 پیمانه
سویا سس …. 2 ق غ
سرکه سفید …. 3 ق غ
روغن کانولا یا زیتون …. 4 ق غ
شکر …. 2 ق غ
فلفل قرمز یا چیلی
پاپریکا …. 2 ق م
سالاد تایلندی با سس بادام زمینی
طرز تهیه:
1 – سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل کمی کوبیده و روی ماهیتابه یا گریل پن با کمی روغن گریل نمایید تا کاملا طلایی شود . سپس مرغ را به نوارهای باریک برش بزنید و کنار بگذارید .میتوانید مرغ را به صورت ساده بپزید و سپس برش زده و در این سالاد استفاده کنید.
2 – کاهو را کمی درشت خرد نمایید و پیاز را نیز خلال کنید .
3 – کاهو را در ظرف مناسب سالاد بریزید روی آن پیاز ها را بریزید و هویج را یا خلالی خرد کنید و یا با پوست کن خط خط لایه کنید و به سالاد اضافه کنید . مرغ و جوانه گندم را نیز به سالاد بیفزایید .
4 – برای تهیه سس این سالاد کره بادام زمینی را یا به مدت 20 ثانیه در ماکروفر قرار دهید یا روی حرارت بسیار ملایم نرم کنید . کلیه مواد سس را به وسیله همزن دستی کامل با هم مخلوط نمایید تا سس شما آماده سرو گردد . این سس را یا در کنار سالاد در ظرفی جدا یا روی سالاد ریخته و سرو نمایید .
نکات :
1 – به جای مرغ در این سالاد از بوقلمون یا میگو گریل شده هم میتوانید استفاده کنید .
2 – برای سس این سالاد میتوانید به جای سرکه از آب لیموی تازه نیز استفاده کنید .
3 – اگر سس شما هنگام هم زدن و مخلوط کردن مواد بریده بریده شد ، سس را روی بخار آب قرار دهید و برای 1 -2 دقیقه مدام آن را هم بزنید تا یک دست شود .
منبع : برترین ها