• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه 25 دقیقه
• زمان پخت: 8 دقیقه
مواد لازم
• 5 عدد سیبزمینی کوچک
• یک پیمانه لوبیا سبز پخته و خردشده
• دو قاشق غذاخوری سرکه سفید
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک قاشق غذاخوری ترخون تازه
• یک قاشق چایخوری عسل
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 4 پیمانه کاهوی خرد شده
• 3 عدد تخممرغ سفت و خرد شده
• نصف پیمانه خیار خرد شده
• ¼ پیمانه زیتون
• 3 عدد تربچه خرد شده
• دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
سالادهای پاییزه
طرز تهیه
1. در یک قابلمه متوسط، آب را بگذارید بجوشد و سیبزمینی و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و به مدت 5 تا 8 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. سپس آنها را آبکش کنید. سپس آنها را درون کاسهای از آب یخ بریزید تا مراحل پخت آن متوقف شود و دوباره آبکش کنید.
2. برای تهیه سس سرکه و روغن زیتون، در یک شیشه سرکه، روغن زیتون، عسل، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. در شیشه را ببندید و آنها را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
3. در یک کاسه بزرگ، سیبزمینی، لوبیا سبز، کاهو، تخممرغ، خیار، زیتون، تربچه و پیازچه را با یکدیگر مخلوط کنید. سس سرکه و روغن زیتون رابه آنها اضافه کنید و هم بزنید.
منبع : برترین ها