میز 4 نفره:
فیله قزلآلا: 200 گرم
شیر: 200 میلیلیتر
پیازچه ساطوری: چهار عدد
سیبزمینی آبپز: 200 گرم
سس مایونز:یک قاشق چایخوری
تخممرغ کوچک: یک عدد
پودر نان خشک: 25 گرم
آرد ذرت یا آرد سفید:چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفید:به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
روش تهیه:
1. ماهی و پیازچه را 5 تا 6 دقیقه در شیر بجوشانید، سپس ماهی را آبکش کرده و پیازچه را هم نگه دارید.
2. ماهی را با چنگال خرد کنید، سپس سیبزمینی را پوره کنید، تخم مرغ را خیلی خوب بزنید و بعد پودر نان، سس مایونز و ماهی خردشده را هم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر به این مواد نمک و فلفل بزنید.
3. مایه را به شکل چهار برگر در آورده و در آرد بغلتانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. روغن را داغ کرده و فیشبرگرها را 10 دقیقه در آن سرخ کنید. روغن ماهی را با حوله کاغذی گرفته و با نان همبرگری سرو کنید.
منبع : برترین ها