مواد لازم برای ۶ نفر:
میگوی تازه: ۵۰۰ گرم
شیر: نصف لیوان
نان باگت: ۳ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
جعفری خرد شده: نصف لیوان
روغن آب کرده: نصف لیوان
نمک و فلفل: به اندازه کافی
طرز تهیه:
میگوهای پاک شده را با کمی نمک در مقداری آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید، سپس آن ها را در آبکش ریخته و بعد از این که آب آن رفت با چرخ گوشت، آن ها را چرخ کنید.
خمیر وسط نان باگت را بیرون آورده و آن ها را از الک رد کنید تا نرم شود و به صورت پودر دربیاید همه مواد را با هم مخلوط کرده(به جز روغن) و کاملا هم بزنید.روغن را در ماهی تابه ریخته و پس از این که گرم شد مقداری از خمیر را برداشته و با دست آن را پهن کنید و به شکل کتلت در روغن سرخ کنید.
منبع : آلامتو