آجیل پلو با چاشنی زعفران : مواد اولیه و طرز تهیه آجیل پلو با چاشنی زعفران در این مطلب آورده شده است . این غذا برای تقویت حافظه هوش و قدرت یادگیری در کودکان بسیار موثر میباشد شما باید دست کم هفته ای یکبار در برنامه غذایی کودک اجیل پلو را بگنجانید.
آجیل پلو با چاشنی زعفران
فواید آجیل پلو با چاشنی زعفران
- عملکرد روده ها را تقویت می کند .
- میزان کلسترول بد در خون را کاهش می دهد.
- به خونسازی و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند .
- از ابتلا به یبوست پیشگیری می کند .
مواد لازم برای تهیه آجیل پلو با چاشنی زعفران
برنج : 3 پیمانه
کشمش پلویی : 100 گرم
آلبالوی تازه : 200 گرم
برگه زرد الو : 75 گرم
مغز گردو: 70 گرم
خلال بادام : 70 گرم
خلال پسته : 70 گرم
پیاز داغ : 3 قاشق سوپ خوری
گوشت چرخکرده 250 گرم
زعفران : یک قاشق چایخوری
رغون زیتون : به میزان لازم
نمک فلفل و دارچین : به مقدار لازم
————————————————————————————————
روش تهیه آجیل پلو با چاشنی زعفران
گوشت چرخکرده را با مقداری روغن زیتون نمک و ادویه و پیاز داغ تفت میدهیم تا زمانیکه رنگ گوشت چرخکرده برگردد . در ظرفی دیگر مقداری روغن زیتون ریخته و آجیلها را شامل خلال بادام پسته مغز گردو برگه زرد آلو را خرد کرده و تف می دهیم تا آجیلها براق و نرم شوند.
برنج را پخته و آبکش نمایید سپس مواد آماده شده را که در بالا توضیح دادم را در لابلای برنج بریزید و اجازه دهید برنج دم بکشد و آماده شود . برای تزین هم می توانید مقداری برنج را با زعفران مخلوط کرده و روی غذا بریزید و مقداری از آجیلها را هم میتوانید به عنوان تزیین روی پلو قرار دهید .
نکته : برای تهیه این غذا بهتر است از البالوی تازه استفاده نمایید ولی در صورت در اختیار نداشتن می توانید از آلبالوی خشک استفاده نمایید اما طعم واقعی غذا با آلبالوی تازه بهتر مشخص می شود .
منبع : دانشنامه تی تیل , آجیل پلو با چاشنی زعفران