نکته تغذیهای 1
مصرف دایمی پیاز به تنظیم جریان خون کمک می کند.
نکته تغذیهای 2
برای سوزاندن کالری های اضافه و حفظ سلامت عمومی بدن، هر روز حدود 30 دقیقه پیاده روی آرام داشته باشید. بهتر است این کار را 2 ساعت پس از صرف افطار انجام دهید تا معده برای هضم غذا زمان کافی داشته باشد.
پیش غذا
بامیه با گوجهفرنگی
• تعداد: 5 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 45 دقیقه
• خوراک: لبنانی
مواد لازم
• 2 پیمانه روغن گیاهی
• 600 گرم بامیه
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد پیاز متوسط خرد شده
• 5 حبه سیر رنده شده
• 4 قاشق غذاخوری برگهای گشنیز خرد شده
• دو عدد گوجهفرنگی متوسط خرد شده
• 2.5 پیمانه آب
• دو عدد عصاره سبزیجات
• دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
• نصف قاشق چایخوری پودر گشنیز
• ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
• ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سفید
مطلب مرتبط:
افطاری با برترینها؛ روز چهارم
افطاری با برترینها؛ روز سوم
افطاری با برترینها – روز پنجم
طرز تهیه
1. روغن را در قابلمه گرم کنید و بامیه را در آن تفت دهید تا کاملا طلایی شود. بامیه ها را از تابه درآورید و آنها را درون آبکش قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
2. روغن زیتون را در قابلمه متوسط روی حرارت ملایم گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و طلایی شوند. سپس سیر و گشنیز را بیفزایید و هم بزنید. بامیه آماده شده، گوجهفرنگی، آب، عصاره مرغ، رب گوجهفرنگی و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید.
3. اجازه دهید مواد حدود 20 تا 25 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد و بامیه نرم شود.
منبع : برترین ها