آخرین خبرها

شیوه های بودار کردن تخم کدو

559371 312 300x300 - شیوه های بودار کردن تخم کدو

مواد لازم:

کره ذوب شده یک ونیم قاشق غذا خوری
نمک یک دوم چایخوری
پودر سیر یک هشتم چای خوری
سس ورستر شایر 2 قاشق چای خوری
تخم کدو 2 فنجان

روش بو دادن تخم کدو

طرز تهیه:

1. فر را روی 275 درجه فارنهایت قرار دهید.

2. کره ، نمک ،پودر سیر ،سس ورستر شایر و تخم کدوها را با هم مخلوط کنید.

3. به خوبی با هم مخلوط کنید و در ظرفی بریزید به گونه ایی که کف ظرف را بپوشاند.

4. سپس به مدت یک ساعت در فر قرار دهید و در طول این مدت چند بار آنرا هم بزنید.

5. پس از یک ساعت آن را بیرون آورید و اجازه دهید تا خنک شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *