آخرین خبرها

طرز تهیه بادمجان سرخ شده در فر

نقد و بررسی

خوشمزه - 3.5

3.5

User Rating: 4.7 ( 2 votes)
مواد لازم1/2 فنجان سس مایونز بدون چربی1 قاشق غذا خوری پیاز خرد کرده

نیم کیلو گرم بادمجان پوست کنده، قطعه قطعه

1/3 فنجان پودر سوخاری

1/3 فنجان پنیر پارمسان رنده شده

1/2 قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی

اسپری روغن گیاهی پخت و پز

سرخ شده - طرز تهیه بادمجان سرخ شده در فر

طرز تهیه:

ابتدا سس مایونز با پیاز مخلوط می کنیم و هم می زنیم.

سپس سس را روی دو طرف بادمجان ها به طور مساوی پخش می کنیم. در یک ظرف جداگانه آرد سوخاری، پنیر

و ادویه را با هم ترکیب می کنیم و بادمجان ها را داخل ظرف گذاشته و به خوبی آرد سوخاری روی آنها می زنیم.

حالا بادمجان ها را در ظرف قرار داده و کمی روغن گیاهی روی آنها اسپری می کنیم.

بادمجان ها را به مدت 12 دقیقه با حرارت 230 درجه سانتی گراد در فر قرار می دهیم سپس بادمجان ها را بیرون

آورده و بر می گردانیم و دوباره به مدت 12 دقیه داخل فر قرار می دهیم.

3/5 - (1 امتیاز)

درباره‌ی نرگس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *