آخرین خبرها

طرز تهیه خورشت گیلکی طلا کوله

مواد لازم خورشت گیلکی طلا کوله :  خورشت طلا کوله از خورش های استان گیلان می باشد و بسیار خوشمزه است.

مرغ یا گوشت 1.5 کیلوگرم

آرد برنج 1 قاشق غذاخوری

آب 3 لیوان

جعفری خرد شده 150 گرم

گردو 300 گرم

نعنا 150 گرم

گشنیز 150 گرم

آبغوره 1 پیمانه

روغن 4 قاشق غذاخوری

پیاز داغ 4 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

گیلکی طلا کوله - طرز تهیه خورشت گیلکی  طلا کولهطرز تهیه خورشت گیلکی طلا کوله :

خورشت طلا کوله را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه نمود ،اگر از مرغ استفاده نمایید به زبان محلی به آن خورش طلا کوله غورابه می گویند.خورشت طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار دلچسب می باشد.
اگر از گوشت استفاده می نمایید گوشت بدون اسنخوان باشد بهتر است.گوشت یا مرغ را به خوبی شسته و به همراه پیاز داغ و 3 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا بپزد.
سبزی ها(جعفری،نعناع،گشنیز) را خوب خرد نمایید و با 4 قاشق غذاخوری روغن سبزی های معطر را کمی سرخ نمایید و داخل قابلمه گوشت بریزید.
مغز گردو را چرخ کرده و به خورش اضافه کنید ،سپس با نمک و فلفل و آبغوره طعم خورش طلاکوله را مطلوب ذائقه خود نمایید.
آرد برنج را با کمی آب خنک رقیق نموده و آرام آرام به خورشت بیافزایید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا خورش طلا کوبه جا بیافتد و با برنج سفید میل نمایید.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *