آخرین خبرها

طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال

rolet zardalo 300x286 - طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال

مواد لازم براي 6 نفر:
سفيده تخم مرغ 4 عدد
پودر شكر يك دوم پيمانه
آرد سفيد يك دوم پيمانه
رنده پوست يك عدد پرتقال كوچك
آب پرتقال 3 قاشق غذاخوري
مواد مياني رولت:
آب پرتقال دوسوم پيمانه
زردآلو يك دوم پيمانه

اين رولت زيبا مي تواند يك دسر خوش مزه و كم چربي براي شما باشد. اين رولت را مي توانيد با نوشيدني دلخواه سرو كنيد.

طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال :
* سفيده هاي تخم مرغ را در كاسه بزرگي ريخته، با همزن بزنيد و پودر شكر را طي دو بار به آن اضافه كنيد تا سفيده ها سفت شوند.

* آرد را الك كرده و همراه با رنده ي پوست پرتقال و آب پرتقال به سفيده ها اضافه كرده، به آرامي هم زده و سپس مخلوط آماده شده را در سيني ريخته و به مدت 15 تا 18 دقيقه در فر از قبل گرم شده قرار دهيد. بعد از پخت آن را رول كرده و اجازه دهيد تا سرد شود.

* براي آماده كردن مايه ي وسط رولت، زردآلو ها را در شيرجوشي ريخته و آب پرتقال را اضافه كرده، با حرارت ملايم بگذاريد تا آب پرتقال جذب شود، سپس مايه را در غذاساز ريخته تا پوره ي نرمي به دست آيد.

* نان رولت را باز كرده و پوره آماده شده را روي آن پخش كرده، سپس نان را رول كرده و روي آن را با پودر شكر يا خلال هايي از پرتقال تزئين كنيد و سپس سرو نمائيد.

* فر را با حرارت 200 درجه ي سانتيگراد يا 400 درجه فارنهايت روشن كنيد. سيني فر به ابعاد 23 در 33 سانتيمتري را كاغذ روغني انداخته و كاغذ را كمي چرب كنيد.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *