طرز تهیه سوپ بادمجان : در این مطلب برای علاقمندان به آشپزی طرز تهیه یک نوع سوپ دیگر بنام سوپ بادمجان را آماده نموده ایم . برای آشنایی با طرزتهیه و مواد اولیه جهت پخت سوپ بادمجان با دانشنامه تی تیل همراه باشید .
سوپ بادمجان
مواد لازم برای تهیه سوپ بادمجان :
روغن گیاهی ۱ قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
سیر کاملاً خرد شده ۱ حبه
بادمجان خرد شده ۵۰۰ گرم
هویج خرد شده سه چهارم پیمانه
کرفس خرد شده سه چهارم پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گر م
شکر یک قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چای خوری
فلفل نصف قاشق چای خوری
ماکارونی پیچ نصف فنجان
جعفری تازه و خرده شده یک قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان رنده شده نصف فنجان
روش تهیه سوپ بادمجان :
* روغن را در قابلمه حرارت دهید، سپس پیاز را کمی داخل آن سرخ نمایید.
* سپس گوشت را همراه با سیر داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود
* هویج و کرفس را در ظرفهای جداگانه بپزید. سپس آنها را با بادمجان و گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.
* مقداری آب روی آنها بریزید و شکر را به علاوه سایر ادویه های دلخواه از جمله نمک و فلفل اضافه نمایید.
* مواد را به هم بزنید.
بعد از چند دقیقه، ماکارونی را به سایر مواد اضافه نمایید.
* زمان پخت میبایست به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی ادامه داشته باشد که ماکارونیها کاملاً نرم شوند.
* این سوپ را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن، سرو نمایید.
منبع : دانشنامه تی تیل , طرز تهیه سوپ بادمجان