آخرین خبرها

طرز تهیه سوپ بادمجان

طرز تهیه سوپ بادمجان  : در این مطلب برای علاقمندان به آشپزی طرز تهیه یک نوع سوپ دیگر بنام سوپ بادمجان را آماده نموده ایم . برای آشنایی با طرزتهیه و مواد اولیه جهت پخت سوپ بادمجان با دانشنامه تی تیل همراه باشید .

بادمجان - طرز تهیه سوپ بادمجان
سوپ بادمجان

سوپ بادمجان

مواد لازم برای تهیه سوپ بادمجان :

روغن گیاهی ۱ قاشق غذا خوری

پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

سیر کاملاً خرد شده ۱ حبه

بادمجان خرد شده ۵۰۰ گرم

هویج خرد شده سه چهارم پیمانه

کرفس خرد شده سه چهارم پیمانه

گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گر م

شکر یک قاشق چای خوری

نمک یک قاشق چای خوری

فلفل نصف قاشق چای خوری

ماکارونی پیچ نصف فنجان

جعفری تازه و خرده شده یک قاشق غذا خوری

پنیر پارمزان رنده شده نصف فنجان

روش تهیه سوپ بادمجان :

* روغن را در قابلمه حرارت دهید، سپس پیاز را کمی داخل آن سرخ نمایید.

* سپس گوشت را همراه با سیر داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود

* هویج و کرفس را در ظرف‌های جداگانه بپزید. سپس آن‌ها را با بادمجان و گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.

* مقداری آب روی آن‌ها بریزید و شکر را به علاوه سایر ادویه های دلخواه از جمله نمک و فلفل اضافه نمایید.

* مواد را به هم بزنید.

بعد از چند دقیقه، ماکارونی را به سایر مواد اضافه نمایید.

* زمان پخت می‌بایست به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی ادامه داشته باشد که ماکارونی‌ها کاملاً نرم شوند.

* این سوپ را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن، سرو نمایید.

 منبع : دانشنامه تی تیل , طرز تهیه سوپ بادمجان

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *