آخرین خبرها

طرز تهیه پاستای مرغ یونانی

پاستای مرغ یونانی
Greek Chicken Pasta - طرز تهیه پاستای مرغ یونانی
به نقل از مجله آشپزی ؛ این خوراک پاستا با برخی از چاشنی‌های یونانی طبخ می‌شود. این غذا وعده‌ای کامل و دلچسب است. برای عطر و بوی دلپذیرتر کمی  روغن زیتون به آن بیافزائید. در انتخاب پاستا آزاد هستید، هر نوعی که در منزل دارید یا به آن علاقه دارید، استفاده نمائید.
مواد لازم:
۱ بسته (۵۰۰ گرم) پاستا
½ فنجان پیاز قرمز، خردشده
۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
۲ حبه سیر، ریز خردشده
۴۵۰ گرم گوشت سینه‌ی مرغ، بدون پوست و استخوان، خرد شده در قطعات کوچک مکعبی
۱بسته ( ۳۲ گرم)  مغز کنگرفرنگی، خشک شده و پودر شده
۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ، خردشده
½ فنجان پنیر فتای خردشده
۳ قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه
۲ قاشق سوپ‌خوری آب لیمو
۲قاشق چایخوری پونه‌ی کوهی، خشک شده
۲ عدد لیموی بزرگ برای چاشنی
نمک و فلفل برای طعم‌دار کردن
طرز تهیه:
۱. قابلمه‌ای بزرگ برداشته و مقداری آب و نمک درون آن بریزید. پاستاها را درون آب در حال جوش بریزید تا کمی نرم شوند که زمانی در حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه کفایت می‌کند. سپس آنها را آبکش کنید.

۲.روغن زیتون را در ماهی تابه‌ای بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر را به آن اضافه نمائید و ۲ دقیقه هم بزنید تا عطر آنها خارج شود. مرغ‌ها را به سیر و پیاز اضافه کنید و بگذارید، بپزند، هر از گاهی آنها را هم بزنید تا مرغ‌ها بپزند، که در حدود ۵ تا ۶ دقیقه به طول می‌انجامد.

۳. حرارت گاز را کم نمائید؛ مغز کنگرفرنگی، پنیر فتا، جعفری، آب لیمو، پونه‌ی کوهی و پاستاهای پخته شده را به مواد اضافه نمائید. اجازه دهید ۲ تا ۳ دقیقه جوش بخورند و بپزند. مواد را از روی حرارت بردارید، نمک و فلفل را به آنها اضافه و طعم‌دار کنید و چاشنی لیمو را روی آنها بریزید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *