آخرین خبرها

طرز تهیه کباب شیر ماهی

. از فوائد ماهی ها و محصولات دریایی هر چه بگوئیم کم است. ما ایرانی ها ازروش پخت ماهی ها اطلاع زیادی نداریم فقط آنها در روغن سرخ می کنیم ، در صورتی که هر نوع ماهی را با روشها متعددی می توان طبخ کرد. دانستن این مسئله  شاید باعث افزایش رغبت ما به خوردن غذاهای دریایی شود.
بهتر است بدانید که  مصرف گوشت سفید ماهی از ابتلا به بسیاری از امراض دوران پیری جلوگیری می کند پس بهتر است این غذا را به خاطرمسن ترهای خانواده حتما تهیه کنیم.

 ماهی - طرز تهیه کباب شیر ماهیمواد لازم:

800 گرم

ماهی شیر
3قاشق سوپخوری

خامه
یک و نیم قاش سوپخوری

کره ذوب شده
1قاشق سوپخوری

زعفران آب کرده
2قاشق سوپخوری

روغن مایع
به مقدار کافی

نمک و فلفل و آبلیمو

طرز تهیه:

گوشت ماهی را پس از شستشو نمک زده و حدودا ً 12 ساعت در مخلوط پیاز رنده شده ، آبلیمو و زعفران خوابانده و در یخچال بگذارید . بعد از 12 ساعت کره ذوب شده ، خامه و فلفل را با هم مخلوط کنید . ماهی را با این مخلوط آغشته کرده و در دیس فر که قبلاً چرب شده است بگذارید تا حدود 40 دقیقه در حرارت 175 درجه سانتی گراد ( فر از قبل گرم شده) بماند و کاملاً طلایی شود ( زمانی که ماهی لازم دارد تا به این مرحله برسد بستگی به نوع فردارد). در این مدت گاهی از مخلوط آبلیمو ، زعفران و روغن روی گوشت ماهی بریزید تا از سوختن آن جلوگیری شود ، سینی را روی پنجره وسط فرب گذاریم و توجه داشته باشید که  در طول مدت پخت ، ماهی را یکبار پشت و رو کنید.

 نکات تغذیه ای :

 کل غذا دارای  2020 کالری است.

اگر توسط 5 نفر به طور مساوی خورده شود ، سهم هر نفر 440 کالری است .

این غذا برای ناهار یک فرد رژیمی با 10 قاشق برنج بدون روغن ،  یک ظرف سالاد و 1 کاسه ماست  ، وعده  بسیار مناسبی خواهد بود.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *