طرز تهیه کیک سیب هلندی : دستور پخت و مواد اولیه برای تهیه کیک سیب هلندی را برایتان در این مطلب گنجانده شده است . مواد گفته شده برای تهیه کیک سیب هلندی برای 12 تا 16 قطعه مربع شکل می باشد . با دانشنامه تی تیل همراه باشید برای تهیه کیک سیب هلندی
طرز تهیه کیک سیب هلندی
مواد لازم برای کیک سیب هلندی
تخم مرغ ………………. 2 عدد
شکر …………………….175 گرم
وانیل …………………… نصف قاشق چایخوری
کره …………………….85 گرم
شیر ………………………75 میلی گرم
آرد ……………………………125گرم
دارچین ……………………………نصف قاشق چایخوری
بگینگ پودر ……………………..2 قاشق چایخوری
خامه………………………..75 گرم
سیب ……………………2عدد
طرز تهیه کیک سیب هلندی
فر را از قبل روی 200 درجه سانتیگراد یا شماره 4 گاز گرم نمایید . تخم مرغ شکر و وانیا را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و انقدر بزنید تا مایه خمیری سفت و ضخیمی بدست آید .
کره را با شیر در یک قابلمه حرارات دهید .سپس آنرا باید در مایع تخم مرغی که در بالا آموزش دادم بریزید و هم بزنید .
آرد و دارچین و بگینگ پودر را در این لحظه الک نمایید و به آرامی داخل مخلوط بالا که تهیه کردید بریزید .
حال قالب کیک دلخواه خود را باید چرب نمایید و مایع آماده شده را درون قالب چرب شده بریزید و سطح آنرا صاف و یک دست نمایید بهتر است قالب کیک از نوع مسطح و تخت باشد چون این کیک بصورت تکه های مربعی باید برش بخورد در هر حال ار در دسترس نبود از هر قالب دیگری به میل خودتان می توانید استفاده نمایید .
سیبها را جداگانه بپزید پوستشان را بگیرید و هسته هایش را خارج نمایید و به برشهای نازک تقسیم نمایید سپس روی خمیر کیک بچینید . توجه داشته باشید که سیبها در ته کیک فرو خواهند رفت .
یک قاشق چایخوری شکر روی خمیر کیک بپاشید وبه مدت 10 دقیه آنرا در فری که قبلا گفتم باید گرم شود قرار دهید .سپس حرارت فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید و 20 تا 25 دقیقه دیگر اجازه دهید کیک حرارات ببیند و رنگ طلایی به خو بگیرد .
کیک را از فر در آورید و اجازه دهید در همان قالب سرد شود سپس آنرا به قطعات مربع یا مستطیل یا لوزی برش دهید البته قبل از برش دادن می توانید از خامه برای تزیین آن استفاده نمایید .
دوستان خوبم بعد از طبخ این کیک نظر تون رو با ما در میان بگذارید .
منبع : دانشنامه تی تیل , طرز تهیه کیک سیب هلندی