آخرین خبرها

طرز تهیه ی آبگوشت

488827 746 288x300 - طرز تهیه ی  آبگوشت

وعده غذایی: ناهار شام
زمان پخت : 180 دقیقه
نوع غذا: خوراک ایرانی
زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه

طعم غوره در آبگوشت یعنی تجربه به یادماندنی

مواد لازم برای 10 تا 12:
پیاز : یک عدد
گوشت گوسفندی : یک کیلوگرم
نمک و زردچوبه : به میزان لازم
نخود : یک و نیم پیمانه
برنج : 4 قاشق غذاخوری
سبزی آش : 500 گرم
بادمجان : 3 عدد
غوره : 2 قاشق غذاخوری
آب غوره : 2 قاشق غذاخوری
عصاره غوره : یک پیمانه

طرز تهیه:

1- سبزی‌ها را در آسیاب سبزی خرد کن کاملا ریز خرد کنید.

2- گوشت را با پیاز سرخ کنید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.

3- نخود، برنج و سبزی خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید تا کاملا بپزد و جابیفتد.

4- وقتی گوشت و نخود پخت، بادمجان را اضافه کنید و 20 تا 30 دقیقه زمان دهید تا بادمجان‌ها هم بپزند و مزه و طعم غذا را بگیرد؛ در همین حین عصاره غوره و آب غوره را به غذا بیفزایید تا حدی که آش ترش مزه شود.

5- اگر خواستید آش ترش‌تر باشد، آب غوره بیشتر و اگر نه آب غوره کمتری بریزید و آب آن را جداگانه ترید کنید.

6- هنگام سرو گوشت را با نخود بکوبید و در کنار بادمجان میل کنید. برای تهیه عصاره غوره، غوره را بپزید و از صافی رد کنید تا تفاله آن گرفته و عصاره آن باقی بماند.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *