آخرین خبرها

طرز تهیه ی استانبولی با میگو

مواد لازم:

برنج 4 پیمانه
گوجه فـرنگی رنده شده 4 پیمانه
پیاز سرخ شــده 1/3 پیمانه
روغــن 100 گــرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
میگو 300 گرم
آب 4 پیمانه
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم

استانبولی با میگو

547585 527 300x200 - طرز تهیه ی  استانبولی با میگو

طرز تهیه:

1. برنج را با آب ولرم چند بار می‌شوییم. گوجه‌فرنگی را با آب مخلوط كرده، روی برنج ریخته طوری كه به اندازه دو بند انگشت از سطح برنج بالاتر باشد، بعد نمك و مقداری روغن به برنج اضافه كرده و می‌گذاریم تا برنج به مدت یك ساعت خیس بخورد.

2. درون یك قابلمه مقداری آب و نمك ریخته و می‌گذاریم بجوشد. در این فاصله میگوها را پاك كرده، (یعنی رگ مشكی پشت میگو را با یك چاقوی تیز از كمر میگو درآورده، یك رگ هم زیر شكم میگو هست كه آن را هم در می‌آوردیم) میگوها را شسته، در آب نمك جوشیده به مدت سه دقیقه جوشانده، سپس آبكش می‌كنیم.

3. در ظرف دیگری روغن و رب گوجه‌فرنگی را ریخته و تفت می‌دهیم تا بوی خامی رب‌ گرفته شود. میگو را نیمی از همراه پیاز داغ، نمك، فلفل سیاه و قرمز، اضافه كرده و كمی تفت می‌دهیم. برنج را روی حرارت گذاشته، نیم دیگر پیازداغ را اضافه می‌کنیم. وقتی آب برنج كشیده شد، میگوها را به آن افزوده، خوب مخلوط كرده و برنج را دم می‌كنیم. بعد از دم كشیدن برنج، غذا آماده سرو است.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *