آخرین خبرها

طرز تهیه ی ته‌ديگ بادنجان و كدوی رنده‌شده

ته‌ديگ بادنجان و كدوی رنده‌شده

 

454354 388 300x225 - طرز تهیه ی ته‌ديگ بادنجان و كدوی رنده‌شده

 

چي لازم دارم؟

بادنجان رنده‌شده درشت: يك عدد
كدوي رنده‌شده درشت: يك عدد
زعفران: به مقدار لازم
روغن كنجد: چهار قاشق غذاخوري
پودر سير، نمك و فلفل: به مقدار لازم

چطور بپزم؟

1. برنج را با كمي نمك و روغن نيم‌پز و بعد آبكش كنيد. بادنجان‌ها را پوست بگيريد و نيم ساعت آن را داخل آب نمك سرد بگذاريد تا هم ترد شده و هم سياهي و تلخي بادنجان‏ها گرفته شود.

2. آن را به صورت خام رنده كنيد. كدو را هم رنده كرده و در ظرف بادنجان بريزيد. كمي زعفران، پودر سير، روغن و نمك را با هم مخلوط كنيد. كف قابلمه روغن بريزيد و مواد را به آن اضافه كنيد.

3. همه برنج را روي مواد بريزيد و اجازه دهيد تا خوب دم بكشد.

فوت كوزه‌گري:

مي‌توانيد به اين مواد رنده سيب‌زميني هم اضافه كرده و طعم متفاوتي را تجربه كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *