یک غذای عربی خوشمزه
خوراک ماهی kabsa
مجموع زمان: ۳۷ دقیقه
آماده سازی مواد: ۲ دقیقه
زمان پخت: ۳۵ دقیقه
سرو این غذا همراه با سالاد بسیار عالیست. ماهی kasbaغذائیست متعلق به شهریست که در حاشیهی دریا وخلیج در عربستان سعودی واقع شده. فیلهی سفید هر نوع ماهی که دوست دارید در این دستور پخت استفاده نمائید.
مواد لازم:
مخصوص ۴ تا ۶ نفر
۱ کیلو فیلهی ماهی، خرد شده به قطعات نسبتا کوچک
½ فنجان آب
۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
۶ حبه سیر
۱ عدد پیاز بزرگ، خردشده
۲ فنجان برنج( من از برنج باسماتی استفاده میکنم و آن را خیس میکنم)
۳ فنجان آب
۱ بسته عصارهی سبزیجات
½قاشق سوپخوری ادویهی مخلوط عربی
نمک دریا و فلفل تازه آسیاب شده، جهت مزهدار کردن
۴ قاشق سوپخوری کره
¼ فنجان دانههای کاج، تفت داده شده
¼ فنجان گشنیز تازه
طرز تهیه:
ماهیتابهای بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را همراه با پیاز و سیر درون آن بریزید؛ بپزید تا نرم شوند. ادویهی عربی را به آنها بیافزائید و خوب هم بزنید. به آرامی ماهی را به محتویات ماهیتابه بیافزائید و اجازه دهید هر طرف آن کمی بپزند و به صورتی و سفید تغییر رنگ دهند. برای هر طرف ۱ دقیقه یا کمتر کفایت میکند. ماهی و مخلوط پیاز و مواد دیگر را از ماهیتابه خارج نمائید و کنار بگذارید.
رب گوجهفرنگی و عصارهی سبزیجات را درون ماهیتابه بریزید و کمی بپزید، سپس برنج و آب را به آنها بیافزائید. به آرامی ماهی را روی این مخلوط قرار دهید. حرارت را زیاد نمائید و اجازه دهید مواد بجوشند، درب ظرف را گذاشته و حرارت را کم نمائید. اجازه دهید مواد روی حرارت باشند تا برنج و ماهی کاملا پخته شوند. بسته به ضخامت فیلههای ماهی و نوع برنج زمان پخت را تنظیم کنید.
هنگامی که خوب پخته شدند، ماهی را در در بشقاب مخصوص سرو قرار دهید و با گشنیز و دانههای کاج تزئین نمائید.
این ماهی را با سالاد تازه سرو کنید.
لذت ببرید!
منبع : آلامتو