آخرین خبرها

طرز تهیه ی خورش اناربیج

427013 983 300x237 - طرز تهیه ی خورش اناربیج

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده …. 500 گرم
گردو چرخ کرده …. 1 پیمانه
سبزی (تره ، جعفری ، نعنا ، گشنیز ) …. 500 گرم
تره … 200/جعفری … 150/نعنا … 100/گشنیز … 50
سبزیجات محلی (خالواش ، چوچاق) …. 100 گرم
پیاز متوسط …. 1عدد
رب انار …. 3 تا 5 ق غ (بسته به ترشی آن)
نمک و فلفل و گلپر

طرز تهیه:

در ابتدای تهیه این غذا خدمت دوستان عرض کنم که اگر دسترسی به سبزیجات محلی ندارید ، میتوانید با بقیه سبزیجاتی که گفته شدند و دسترسی به آنها آسان تر است این غذا را تهیه کنید. اما حتما این غذا با سبزیجات محلی طعم اصیل تری خواهد داشت .

1 – گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده (رنده ریز) و نمک و فلفل مخلوط کرده ورز داده و به صورت قلقلی هایی اندازه یک گردو کوچک آماده میکنیم .

2 – گردو چرخ شده را روی حرارت قرار داده تا فقط داغ شود (دقت کنید تغییر رنگ ندهد) سپس 3 لیوان آب یخ روی گردو ها ریخته و حرارت میدهیم .

3 – سبزی ها را خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم .

4 – پس از اینکه ترکیب آب و گردو جوش آمد سبزیجات سرخ شده را به خورش اضافه میکنیم . رب انار را نیز در این مرحله اضافه میکنیم . میزان رب انار به ذائقه شما و البته ترشی رب بستگی دارد . در این مرحله از کمی رب نارنج یا رب آلوچه هم میتوانید همراه رب انار استفاده کنید .

5 – قلقلی ها را در همان روغن سبزی کمی تفت داده و به خورش میفزاییم و خورش را به مدت 1 ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا به روغن بیفتد و اصطلاحا خورش جا بیفتد . در این مرحله اگر خورش نیاز به آب دارد میتوانید اضافه کنید .

نکات :

1 – این خورش باید مانند فسنجان کامل جا افتاده و به روغن بیفتد .

2 – میتوانید یک پیمانه دانه انار نیز به این خورش اضافه کنید و از میزان رب انار آن کم نمایید .

3 – این خورش را با گوشت تکه ای خورشی و یا مرغابی یا اردک نیز میتوانید درست کنید .

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *