آخرین خبرها

طرز تهیه ی خورش خلال بادام

 

535596 357 300x200 - طرز تهیه ی خورش خلال بادام

 

مواد لازم برای 2 تا 4 نفر

400 گرم گوشت خورشي
200 گرم خلال بادام
1 عدد پياز متوسط
4ق س زرشك
1 ق‌س گلاب
3 عدد ليمو عماني
2 /1 ق‌چ زعفران سایيده شده
1 ق‌م سرخالي دارچين
نمك به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:
1. ابتدا گوشت را به صورت قيمه‌اي خرد كنيد و پس از شستن در سبدي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود. سپس پياز را به صورت خلالي خرد كنيد. در قابلمه مناسبي مقداري روغن بريزيد و پياز خرد شده را در آن تفت دهيد.

2. گوشت‌هاي قيمه‌اي را همراه با نمك و زعفران به پياز داغ اضافه کرده، كمي سرخ كنيد. سپس در قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد تا نيم‌پز شود. پس از آن، خلال‌هاي بادام را با يك ليوان آب جوشيده اضافه كنيد. در ظرف را بگذاريد و منتظر بمانيد تا گوشت به طور كامل بپزد.

3. در اين فاصله، ليموعماني‌ها را توسط چنگال سوراخ كنيد و در كاسه‌اي حاوي مقداري آب‌جوش بريزيد تا خيس بخورند. بعد از آنكه گوشت پخته شد، ليموعماني‌ها را همراه با آب داخل قابلمه بريزيد. زرشك را نيز پاك كنيد و بعد از شستن به مواد اضافه كنيد.

نكته: در صورت دلخواه مقداري از زرشك را براي تزیين روي خورش كنار بگذاريد.

4. بعد از اضافه كردن زرشك، ابتدا دارچين و سپس گلاب را بيفزايد و بعد از آنكه چند جوش زد، گاز را خاموش كنيد. خورش را در ظرف مورد نظر بكشيد و زرشك اضافي را بعد از تفت دادن در روغن، روي آن بريزيد.

نكته:اضافه كردن دارچين و گلاب بايد در مراحل پاياني پخت باشد تا عطر آنها از بين نرود.

فوت وفن

دقت کنید که برای پخت گوشت آب بیش از اندازه نریزید. این کار باعث می شود خورش رقیق شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *