آخرین خبرها

طرز تهیه ی سوپ بوقلمون

449051 868 223x300 - طرز تهیه ی سوپ بوقلمون

مواد لازم:

۲ قاشق غذاخوری کره
۲ فنجان پیاز خرد شده
۱ فنجان کرفس خرد شده
۱ فنجان هویج خرد شده
۴ قاشق چایخوری پودر کاری زرد
۴ فنجان عصاره مرغ یا بوقلمون
یک چهارم فنجان برنج سفید خام
۲ عدد سیب سبز (پوستش رو بکنین و هسته هاش رو دربیارین و در آخر خرد کنین)
۱ قاشق چایخوری نمک
۲ برگ بو
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲ فنجان گوشت (بوقلمون پخته و خرد شده)
یک چهارم فنجان خامه چرب
خامه ترش یا ماست ساده برای چاشنی زدن
پیازچه خرد شده برای چاشنی زدن

سوپ بوقلمون

طرز تهیه:

1. یه قابلمه بزرگ برداشته و روی حرارت بالای گاز گذاشته و کره رو داخلش آب کنین. پیاز، کرفس و هویج رو بهش اضافه کرده و تا زمانی که نرم بشن به تفت دادن ادامه بدین (۸ تا ۱۰ دقیقه). پودر کاری رو اضافه کرده و یک تا دو دقیقه دیگه تفت بدین.

2. برگ بو، عصاره مرغ و برنج رو اضافه کردن و حرارت رو زیاد کنین تا جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد حرارت رو کم کرده تا آروم برای ۵ دقیقه بجوشه.

3. سیب خرد شده، نمک و فلفل رو هم اضافه کنین و بذارین ۱۰ دقیقه دیگه بجوشه.

4. بوقلمون خرد شده رو هم به سوپ اضافه کنین. وقتی دوباره جوش اومد، خامه رو بهش اضافه کنین. کمی دیگه نمک و فلفل بزنین تا طعم دار بشه.

5. میتونین با چاشنی ماست یا خامه ترش که با کمی آب رقیق شده باشن یا کمی پیازچه تازه سوپ رو سرو کنین.

نکته: در صورتی که به گوشت بوقلمون دسترسی ندارین میتونین از گوشت مرغ استفاده کنین.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *