مواد لازم
• گوشت بدون چربی گوسفند: ۴۰۰ گرم
• تخم مرغ: ۵ عدد
• لپه: ۴۰۰ گرم
• پیاز: دو عدد متوسط
• زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری
• نمک و فلفل
طرز تهیه
1. گوشت را قطعه قطعه کرده و آن را بشویید. پیاز را خرد کرده و با گوشت و زردچوبه و دو لیوان آب روی آتش بار کنید و وقتی که گوشت پخت، لپه را به آن بیفزایید و به پختن ادامه بدهید.
2. وقتی که لپه هم پخت گوشت و لپه را باهم چرخ کنید و سپس تخم مرغ را در آن شکسته و نمک و فلفل اضافه کرده و در ماهی تابه چند قاشق روغن ریخته کباب ها را با حرارت کم سرخ کنید.
منبع : برترین ها