مواد لازم:
250 گرم آرد سفيد
100 گرم پودر قند
120 گرم روغن جامد
2ق س سرصاف دارچين
2 /1 ق س جوش شيرين
1 عدد سفيده تخم مرغ.
طرز تهیه:
1. ابتدا كاسه اي آماده كنيد و روغن و پودر قند را در آن بريزيد و با دستگاه همزن شروع به مخلوط كردن كنيد. پس از چند دقيقه هم زدن، آرد و جوش شيرين را به اين مخلوط افزوده و باز به هم زدن ادامه دهيد.
2. سپس دارچين را اضافه كنيد و مواد را با قاشق مخلوط كنيد. حالا دستانتان را بشوييد و مواد را با دست خوب ورز دهيد.
3. روي سطح يك سيني بزرگ يا پيشخوان مقداري آرد بپاشيد و خمير را با كمك وردنه روي آن باز كنيد؛ به صورتي كه قطر خمير در همه جا نيم سانتيمتر باشد. قالب شيريني ريز دلخواه را آماده كرده و شروع به قالب زدن خمير كنيد.
4. پس از اينكه تمام خمير، قالب خورد، شيرينيها را در سيني فر بچينيد روی هر کدام با قلم مو آشپزی سفیده تخم مرغ بزنید و داخل فر قرار دهيد.
5. فر را با حرارت 170درجه سانتيگراد روشن كنيد و به مدت 15 تا 20 دقيقه شيرينيها را حرارت دهيد. بعد از اين مدت، آنها را از داخل فر بيرون آوريد و پس از سرد شدن از سيني جدا كنيد.
منبع : برترین ها