آخرین خبرها

طرز تهیه ی شیرینی سابله

 

476107 169 300x233 - طرز تهیه ی شیرینی سابله

مواد اولیه:

وانیل:1چهارم قاشق چایخوری
پودر شکر:150گرم
پودر بادام:125گرم
کره:150گرم
زرده تخم مرغ:1عدد
آرد سفید:250گرم

طرز تهیه:

1. اول کره نرم شده در دمای اتاق رو با پودر شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا یکنواخت بشن(حدود 5دقیقه)بعد وانیل رو هم به اونها اضافه کنید و کمی دیگه هم بزنید.آرد رو 3تا 4بار حتما الک کنید و بعد یکباره به مواد اضافه کنید و با دست مواد رو خوب یکنواخت کنید.پودر بادام رو به مواد اضافه کنید و باز هم با دست به خوبی هم بزنید و خمیر رو منسجم کنید.خمیر رو داخل نایلون قرار بدید و در دمای اشپزخونه بذارید 1 ساعت استراحت کنه.

2. فر رو با دمای 350درجه فارنهایت روشن کنید .مقداری ارد روی میز بریزید و خمیر رو به قطر نیم سانت تا یک سانت روش باز کنید.با قالب دلخواهتون روی خمیر رو قالب بزنید و شیرینی ها رو داخل سینی چرب شده یا روی کاغذ روغنی بذارید و بعد روی اونها رو با زرده تخم مرغ برس بزنید و اجازه بدید 10 دقیقه شیرینی بپزه!

نکات:

1)اگر دوست دارید به آرد پودر کاکائو اضافه کنید تا شیرینی کاکائویی بشه(همون مقدار ارد رو کم کنید)

2)میتونید به شیرینی زعفران هم اضافه کنید.

3)اگر دوست دارید به جای کره روغن اضافه کنید.

4)این شیرینی رو میشه با سایر مغزها مثل پسته تهیه کنید!!

منبع : برترین ها

4.5/5 - (2 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *