آخرین خبرها

طرز تهیه ی شیرینی کشمشی با طعم پرتقال

449254 567 300x200 - طرز تهیه ی شیرینی کشمشی با طعم پرتقال

مواد اولیه:

آرد: 2 و نیم فنجان
آب پرتقال: 2 قاشق سوپ‌خوری (تازه)
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
جوش شیرین: نصف قاشق چای‌خوری
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
پوست پرتقال: يك قاشق چای‌خوری (رنده شده)
تخم مرغ: يك عدد
شکر قهوه‌ای: يك فنجان
شکر: يك فنجان
کره: يك فنجان (نرم شده)
شکلات سفید: يك فنجان (چیپسی)
کرنبری: يك فنجان (خشک شده،جایگزین آلبالو یا گیلاس یا کشمش)

شیرینی کشمشی با طعم پرتقال

طرز تهيه:

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی‌گراد) از قبل گرم کنید. دو سینی شیرینی‌پزی بزرگ را چرب کنید یا روی آن کاغذ پوستی بگذارید.

2. کره و شکر‌ها را در کاسه یک همزن دستی با هم بزنید تا خامه‌ای شود. تخم مرغ، پوست پرتقال، آب پرتقال و وانیل را بریزید و هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را بریزید و هم بزنید و سپس کرنبری و تکه‌های شکلات را اضافه کنید.

3. با یک ملاقه متوسط خمیر را در سینی‌های آماده شده بکشید. 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا لبه‌های شیرینی‌ها طلایی شود و وسطش هنوز نرم باشد. بگذارید 5 دقیقه در ظرف خنک شود و سپس روی توری بگذارید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *