مواد لازم
قزلآلا: 4 عدد
تخممرغ آبپز: 2 عدد
پياز: يك عدد
قارچ: 50 گرم
آبليمو: 3 تا 4 قاشق غذاخوري
جعفري: 2 تا 3 قاشق غذاخوري
زيتون: 6، 7 عدد
پودر سوخاري ساده: نصف پيمانه
نمك و فلفل: به ميزان لازم
روغن كنجد: 4 قاشق غذاخوري
روش تهیه:
1. پيش از هر چيز ماهي بدون استخوان را بشوييد و اجازه دهيد تا آب آن بهطور كامل گرفته شود. سپس براي تهيه مواد درون شكم ماهي آماده شويد. ابتدا پياز و قارچ را خرد كنيد و آن را با روغن كنجد درون تابه بريزيد و تفت دهيد تا كمي نرم شود. بعد تخممرغهاي آبپز شده، جعفري و زيتون را رنده يا ساطوري کرده و با قارچ و پياز مخلوط كنيد.
2. سپس پودر سوخاري را به اين مخلوط اضافه كنيد و آن را خوب تفت دهيد. براي مزهداركردن اين مخلوط به مقدار كافي نمك و فلفل به آن اضافه كنيد.
3. پس از آماده شدن اين مخلوط سراغ ماهيها برويد. با كمك قلم مو، روغن زيتون را به هر دو سطح ماهي و درون آن بزنيد و چند شيار باريك در هر دو سطح ماهي ايجاد كنيد تا هنگام كبابي كردن ماهي بهطور كامل پخته شود. سپس مواد تهيه شده را هم بزنيد و آن را داخل ماهي بريزيد و ماهي را با كمك خلال دندان يا نخ دندان خوب ببنديد و براي كبابي كردن آماده كنيد.
منبع : برترین ها