• تعداد: 9 نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 45 دقیقه
• خوراک: شرقی
مواد لازم
سس گوجهفرنگی:
• یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
• یک عدد پیاز متوسط خرد شده
• دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
• 5 حبه سیر رنده شده
• ¼ پیمانه آب
• دو عد عصاره مرغ
• 3 عدد گوجهفرنگی خرد شده
• دو قاشق چایخوری فلفل چیلی
• یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
مواد میانی:
• 4 عدد ماهی حلوا 500 گرمی خرد شده
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد فلفل چیلی خرد شده
• نصف پیمانه برگ تازه گشنیز
• یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
• 250 گرم کانلونی (ماکارونی درشت)
• نصف پیمانه دانه کاج بوداده
افطاری با برترینها – روز ششم
طرز تهیه
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2. برای تهیه سس گوجهفرنگی، روغن زیتون را در یک قابلمه متوسط بریزید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. رب گوجهفرنگی و سیر را اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
3. عصاره مرغ را در آب داغ حل کنید. گوجه فرنگی ها و فلفل های قرمز را خرد کنید و به همراه زیره سبز در قابلمه بریزید و هم بزنید. آنها را به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیم جوش شوند.
4. برای تهیه مواد میانی ماهی، در یک کاسه، ماهی، روغن زیتون، چیلی شیرین و برگ های خرد شده گشنیز را با یکدیگر مخلوط کنید. آب لیموترش را بیفزایید و آن را 5 دقیقه کنار بگذارید تا ماهی ها مزهدار شوند.
5. نیمی از سس گوجه فرنگی را در کف ظرف بریزید.
6. داخل کانولونی را با مخلوط ماهی پر کنید. آنها را روی سس قرار دهید. بقیه سس را روی آنها بریزید. در آخر دانه های کاج را بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید تا برشته و طلایی شوند.
منبع : برترین ها