آخرین خبرها

طرز تهیه ی ناسی لماک

416776 192 300x141 - طرز تهیه ی ناسی لماک

مواد لازم:

برنج دانه بلند : 3 پیمانه
شیر نارگیل : 200 میلی لیتر
آب : 200 میلی لیتر
زنجبیل : یک تکه 2 سانتیمتری
گوشت گوساله : 200 گرم
کنجد برای تزیین : به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
تخم مرغ آبپز : 1 عدد
مغز آجیل : به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. برنج را دو بار شسته و آبکش می‌کنیم، سپس با بقیه مواد شامل شیر نارگیل، آب، زنجبیل و نمک درون قابلمه ای می‌ریزیم، در آنرا می‌بندیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.

2. وقتی مایع آن بخار شد، از روی حرارت برداشته و با درپوش بسته می‌گذاریم به مدت 5 دقیقه بماند. سپس اجازه می دهیم تا سرد شود. این غذا با مغز خشکبار بوداده، تخم مرغ آبپز و ادویه فراوان مالزیایی سرو می‌شود.

نکته:

1. ناسی لماک با گوشت گوساله بسیار خوشمزه‌تر می‌شود و به خاطر داشتن مغزهای فراوان و شیر نارگیل غذایی بسیار مقوی برای ماه مبارک رمضان به شمار می رود.

2. برگ پاندان راز خوشمزگی این غذاست، این برگ به وفور در غذاهای مالزیایی استفاده می شود.

فوت و فن:

برنج را می توانید درون پلوپز بپزید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *