آخرین خبرها

طرز تهیه ی هویج‌ پلو

هویج‌ پلو؛ مخصوص زمستان

هویج پلو و كلم‌ پلو هم ازجمله غذاهای مناسب برای فصل سرما هستند چون هویج جزء خوراكی‌های گرم و ‌تر است. بهتر است به این غذا دارچین هم اضافه كنید. این غذا ازجمله غذاهای رژیم غذایی استاندارد بوده و برای بیشتر افراد مناسب است.

 

462280 537 300x279 - طرز تهیه ی هویج‌ پلو

 

مواد لازم:

هویج: یك كیلوگرم
برنج: یك كیلوگرم
شكر: 200 گرم
روغن مایع سرخ‌كردنی: 6 قاشق سوپ‌خوری
گوشت چرخ كرده: 500 گرم
زعفران: به مقدار لازم
پیاز: یك عدد
نمك: به مقدار لازم
دارچین: نصف قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه

1. هویج را به‌صورت خلال‌های باریك خرد كنید و داخل روغن تفت دهید. بعدشكر را در یك پیمانه آب جوش حل كنید و داخل تابه حاوی هویج سرخ شده بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا محلول آب و شكر جوشیده و خلال هویج در این شیره كمی بپزد.

2. زعفران را هم به آن اضافه كنید و پس از یكی، دو جوش، زیر اجاق گاز را خاموش كنید. به این ترتیب مایه هویج آماده است. حالا پیاز را در گوشت چرخ كرده، رنده كنید. نمك و دارچین را هم به گوشت اضافه كنید و خوب ورز دهید. سپس آن را به‌صورت كوفته‌های‌ ریزی درآورید.

3. كوفته ریزه‌ها را تفت دهید. وقتی برنج را آبكش كردید، در یك قابلمه به‌صورت لایه‌لایه مایه هویج و برنج را بریزید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *