آخرین خبرها

طرز تهیه ی پای پنیر و ژامبون

472071 424 300x202 - طرز تهیه ی پای پنیر و ژامبون

• تعداد: 12 تا 16 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

• 180 گرم پنیر خامه ای، نرم شده
• دو قاشق غذاخوری خردل عسل
• 500 گرم خمیر شیرینی پزی آماده و منجمد
• 170 گرم ورقه های نازک ژامبون
• 170 گرم پنیر چدار رنده شده
• یک عدد تخم مرغ
• یک قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و خردل را با هم مخلوط کنید. روی سطح صاف آرد بپاشید و خمیر شیرینی پزی را باز کنید. آن را به شکل مستطیل برش دهید و روی آنها پنیر بمالید.

3. یک لایه عسل، پیاز و پنیر چدار روی لایه پنیر بریزید و لبه های آن را خالی بگذارید.

4. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و آب را با هم مخلوط کنید. از این مخلوط روی لبه های خمیرها بمالید. روی آن یک لایه خمیر بگذارید و با دست لبه ها را محکم کنید. روی خمیر را نیز با قلم مو تخم مرغ بمالید. هر شکلی که دوست دارید روی خمیر ایجاد کنید تا زیباتر بشود.

5. آنها را داخل سینی بچینید و در فر قرار دهید تا 25 دقیقه بپزند و طلایی شوند.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *