آخرین خبرها

طرز تهیه ی پلا سر تره

510693 988 300x203 - طرز تهیه ی پلا سر تره

مواد لازم:

سبزی تازه: شوید (کمی بیشتر ازدیگر سبزی‌ها), گشنیز، جعفری، تره، اسفناج (یا برگ چغندر)، ترشک (اگر در دسترس باشد)، برگ گزنه تازه اگر باشد خوش طعم تر می‌شود _ ۲ کیلو
پیاز بزرگ یک بته
سیر ۳ تا ۴ بته (در صورت بودن برگ سیر تازه از برگ سیر استفاده می‌شود)
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
گوجه فرنگی متوسط ۲ تا ۳ عدد
فلفل، نمک و زردچوبه به اندازه کافی
روغن به مقدار کافی

طرز تهیه:

1. سبزی، سیر و پیاز را بعد از تمیز کردن و شستن، ریز خرد می‌کنیم. و در قابلمه می‌ریزیم، یک و نیم لیوان آب در آن می‌ریزیم، گوجه فرنگی‌ها را پوست کنده و اضافه می‌کنیم، نمک و زردچوبه زده و در قابلمه را گذاشته، و با حرارت ملایم می‌گذاریم پخته شود.

2. زمانیکه آبش کاملا گرفته شد (حدودا ۴۰ دقیقه)، روغن به مقدار کافی در آن ریخته و تفت می‌دهیم. تخم مرغها را در ظرفی هم زده و روی خورش می‌ریزیم و به اندازه مناسب فلفل می‌پاشیم.

3. در قابلمه را گذاشته و حدودا تا ده دقیقه دیگر پلاسرتره آماده می‌شود.

4. پلاسرتره با مرغ، ماهی، کباب همراه با برنج یا نان و حتما ماست صرف می‌شود. در صورت تمایل موقع صرف پلاسرتره آب نارنج هم می‌توان روی آن ریخت.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *