آخرین خبرها

طرز تهیه ی پیاز سوخاری

 پیاز سوخاری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. به مقدار کافی روغن داخل یک ماهیتابه نچسب بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید

1190 252x300 - طرز تهیه ی پیاز سوخاری

مواد اولیه :

دوغ  3 فنجان
پیاز 2 عدد (پیاز شیرین حلقه شده)
آرد  330 گرم
پودر پیاز  3 قاشق غذاخوری
پودر سیر  3 قاشق غذاخوری
نمک  1.5 قاشق چای خوری
فلفل سیاه  1.5 قاشق چای خوری
روغن کانولا  4 فنجان

طرز تهیه:
دوغ را داخل یک کاسه بزگ بریزید. حلقه های پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
آرد، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاه را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. به مقدار کافی روغن داخل یک ماهیتابه نچسب بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازها را تکان دهید تا دوغ اضافی بریزد و بعد آنها را در کاسه آرد بچرخانید تا خوب به آرد آغشته شوند.
پیاز را داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شود (هر پیاز به مدت 2 دقیقه) و بعد به یک دستمال تمیز انتقال دهید تا روغن آن گرفته شود. بعد داخل یک دیس پیرکس قرار دهید و داخل فر بگذارید تا گرم بماند. باقیمانده پیازها را به همین روش سوخاری کنید و به فر انتقال دهید. سپس گرم سرو کنید.

منبع : پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *