آخرین خبرها

طرز تهیه ی کدو شکم پر با گوشت بره

• تعداد: 8 نفر

• زمان تهیه: 30 دقیقه

• زمان پخت: دو ساعت

• خوراک: لبنانی

320131 795 300x225 - طرز تهیه ی کدو شکم پر با گوشت بره

مواد لازم

• 18 عدد کدوسبز کوچک

• 35 عدد برگ مو

• 1 ¼ پیمانه برنج (از یک ساعت قبل خیس کنید)

• 500 گرم گوشت چرخ‌کرده

• یک عدد گوجه‌فرنگی

• 4 قاشق غذاخوری کره آب شده

• ¼ پیمانه آب

• 1 ¼ قاشق چایخوری نمک

• یک قاشق غذاخوری پودر زیره سبز

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• یک قاشق چایخوری ادویه هفت رنگ

• کمی جوزهندی رنده شده

• یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی

• یک کیلوگرم گوشت گوسفند مکعبی خرد شده

• 4 عصاره مرغ

• 8 حبه سیر رنده شده

• 10 پیمانه آب

• نصف پیمانه آب لیموترش

افطاری با برترین‌ها؛ روز هشتم (15 تیر حتمن کار شود)

طرز تهیه

1. شکم کدوسبزها را خالی کنید. ساقه برگ موها را بگیرید. هر دو آنها را به خوبی بشویید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند.

2. در یک کاسه، برنج، گوشت چرخ‌کرده، گوجه‌فرنگی، کره، آب، نمک و ادویه هفت رنگ را با یکدیگر مخلوط کنید. این مایه به به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

3. داخل کدوها را با این مواد پر کنید. یک سانتی متر از بالای آنها را خالی بگذارید.

4. برای پر کردن برگ های مو، برگ ها را برعکس روی سطح صاف بگذارید. یک قاشق چایخوری از مواد را داخل برگ ها بگذارید. آنها را به سمت داخل تا و سپس برگ ها را رول کنید.

5. روغن را در قابلمه گرم کنید. گوشت های تکه ای گوسفند را 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. قابلمه را از روی حرارت بردارید. سیرها را روی گوشت ها بچینید. عصاره مرغ را بریزید. یک لایه برگ خالی روی آنها بچینید سپس دلمه های برگ را روی آنها بچینید.

6. کدوسبزهای شکم پر را روی آنها در قابلمه بچینید. یک بشقاب روی آنها قرار دهید تا در جای خود محکم شوند.

7. آب بریزید و بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و دوساعت با حرارت ملایم بپزید. در آخر آب لیموترش را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *