آخرین خبرها

طرز تهیه ی کرم سیب ترش

 

369421 528 286x3001 286x300 - طرز تهیه ی کرم سیب ترش

مواد لازم

کمپوت سیب ترش: 300 گرم بدون شهد
ژله سیب ترش: دو بسته
خامه صبحانه: 300 گرم
زرده تخم‌مرغ: 4 عدد
شیر: 250 میلی‌لیتر
شکر: 100 گرم
آب‌جوش: 250 میلی‌لیتر

روش تهيه:

1. ابتدا زرده تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی خیلی کم و درحد مخلوط شدن هم می‌زنیم سپس شیر را با مواد مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم و تا زمانی که مایه به جوش آید با همزن دستی روی حرارت هم می‌زنیم سپس اجازه می‌دهیم مایه از حرارت بیفتد.

2. ژله‌ها را با یک لیوان آب‌جوش حل می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. کمپوت سیب را خرد کرده و با خامه در کاسه‌ای گود مخلوط می‌کنیم. ژله و مایه شیر را کم‌کم به مخلوط خامه اضافه می‌کنیم و ‌هم می‌زنیم تا یکدست شوند.

3. هر دو مایه را از صافی رد کرده و سپس در خامه می‌ریزیم. کرم را در ظرف یا قالب موردنظر ریخته و به مدت شش ساعت در یخچال می‌گذاریم تا کاملا ببندد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *