آخرین خبرها

طرز تهیه ی کرم فندق

392461 216 300x206 - طرز تهیه ی کرم فندق

چی لازم دارید

ژلاتین: هفت ورق
زرده تخم‌مرغ: شش عدد
شیر: 250 گرم
فندق تست‌شده: 200 گرم
خامه: 350 گرم
شکر: 200 گرم
پیست فندق(آسیاب فندق و شکر به مقدار مساوی): 100 گرم.

چطوری درست کنید:

1. زرده‌های تخم‌مرغ رابه کمک همزن با شکر مخلوط کنید. شیر را بجوشانید و کم‌کم به زرده اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید.

2. وقتی مخلوط خنک شد، فندق را خرد کرده و با پیست فندق و خامه مخلوط کنید.

3. مخلوط زرده را به مواد حاوی خامه اضافه کنید و هم بزنید.

4. ژلاتین‌ها را با آب سرد نرم کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا ذوب شوند. بعد آنها را داخل کرم بریزید و بعد از مخلوط کردن در قالب قرار دهید.

5. این دسر را حدود هفت تا هشت ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از خارج کردن در ظرف مورد نظر برگردانید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *