چی لازم دارید
ژلاتین: هفت ورق
زرده تخممرغ: شش عدد
شیر: 250 گرم
فندق تستشده: 200 گرم
خامه: 350 گرم
شکر: 200 گرم
پیست فندق(آسیاب فندق و شکر به مقدار مساوی): 100 گرم.
چطوری درست کنید:
1. زردههای تخممرغ رابه کمک همزن با شکر مخلوط کنید. شیر را بجوشانید و کمکم به زرده اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید.
2. وقتی مخلوط خنک شد، فندق را خرد کرده و با پیست فندق و خامه مخلوط کنید.
3. مخلوط زرده را به مواد حاوی خامه اضافه کنید و هم بزنید.
4. ژلاتینها را با آب سرد نرم کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا ذوب شوند. بعد آنها را داخل کرم بریزید و بعد از مخلوط کردن در قالب قرار دهید.
5. این دسر را حدود هفت تا هشت ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از خارج کردن در ظرف مورد نظر برگردانید.
منبع : برترین ها