• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 60 دقیقه
• خوراک: عربستان
مواد لازم
• 3 پیمانه آرد
• یک قاشق چایخوری نمک
• یک عدد تخممرغ
• یک پیمانه آب
مواد میانی:
• 750 گرم گوشت گوسفند چرخکرده
• دو عدد پیاز متوسط خرد شده
• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
• دو عدد عصاره مرغ حل شده در سه قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و تخممرغ را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج آب را بیفزایید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل شوند و شکل خمیر به خود بگیرند. در صورت نیاز آب اضافه کنید تا خمیر سفت نباشد.
2. خمیر را به چانه های کوچک تقسیم کنید و آنها را توپی شکل دهید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
3. گوشت چرخکرده را با پیاز و فلفل سیاه مخلوط کنید. عصاره های مرغ را به آنها بیفزایید و کنار بگذارید.
4. هر کدام از خمیرها را باز کنید. در میان آنها یک قاشق چایخوری از مخلوط گوشت بریزید و دوباره آنها را ببندید. همین کار را با همه خمیرها و مواد تکرار کنید.
5. کاسه بخارپز را با روغن چرب کنید. پیراشکی ها را درون آن بچینید و دستگاه را روشن کنید.
6. در منبع آب دستگاه بخارپز مقداری نمک نیز بریزید. آنها را به مدت 50 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شوند.
منبع : برترین ها