آخرین خبرها

طرز تهیه ی کوفته پنیر با گوشت و پیازچه

a059332026114102a 300x295 - طرز تهیه ی کوفته پنیر با گوشت و پیازچه

مواد لازم کوفته پنیر با گوشت و پیازچه :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
پنیر خامه ای
225 گرم
100 گرم / 439 کالری
پنیر پارمسان
1/3 فنجان
100 گرم / 431 کالری
سس مایونز
1/2 فنجان
100 گرم / 691 کالری
گوشت قرمز فیله پخته و خرد شده
85 گرم
100 گرم / 200 کالری
پیازچه خرد شده
1/4 فنجان
یک عدد / 3 کالری
نمک
به مقدار لازم
100 گرم / 0 کالری
جعفری خرد شده
1/2 فنجان
100 گرم / 25 کالری

طرز تهیه کوفته پنیر با گوشت و پیازچه :

*. درون یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، سس مایونز و پنیر پارمسان را با هم زن برقی مخلوط کنید.

*. تا اینکه خوب ترکیب شوند و بعد با گوشت و پیازچه به وسیله هم زن دستی مخلوط کنید.

*. دو تکه پلاستیک بلند و تمیز را روی سطح صاف پهن کنید.

*. روی هر کدام 1/4 فنجان برگ جعفری خرد شده را پراکنده کنید.

*. مخلوط پنیر را به دو قسمت جدا کنید و هر کدام را روی هر یک از پلاستیک ها قرار دهید.

*. انتهای پلاستیک را به یکدیگر بچسبانید و هر دوی آن ها را به شکل یک توپ در بیاورید.

*. سپس به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد در صورت تمایل با بیسکوییت سرو کنید.

خواص خامه :

*. خامه یکی از فرآورده های لبنی البته از نوع چرب است که مسلما کالری فراوانی با خوردن آن به بدن می رسد. جالب است بدانید که هر قاشق مرباخوری خامه دارای 45 کیلوکالری انرژی بوده بنابراین اگر باید رژیمی محدود از کالری داشته باشید بهتر است که از خوردن این ماده غذایی صرف نظر کنید.اما برعکس، برای بچه های کم وزن و کسانی که به هر دلیلی نیاز به کالری بیشتری دارند خوردن چند قاشق خامه عادت غذایی مناسبی تلقی می شود. یادتان باشد که چربی موجود در خامه از نوع اشباع و دارای کلسترول است بنابراین کسانی که به بیماری قلبی یا چربی خون بالا دچارند بهتر است از خوردن آن صرف نظر کنند

امیدواریم با تهیه این کوفته خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *