آخرین خبرها

طرز تهیه ی کیک سیب

apple cake - طرز تهیه ی کیک سیب

مواد لازم:
سیب= عدد
تخم مرغ= 3 عدد
شکر= 5/1 لیوان
مارگارین= 100 گرم
شیر = نصف لیوان
بکینگ پودر= 1 قاشق غذا خوری (سر خالی)
آرد = 2 لیوان
وانیل= 1 ق چ
پوست لیمو= (رنده شده) 1 ق چ
پودر دارچین =1 ق م
مغز فندق = 2 ق س
کشمش= 2 ق س
طرز تهیه کیک سیب :
(اول 2 قاشق سوپخوری از شکر را برای سیبها کنار بگذارید.)
بقیه شکر را با مارگارین نرم شده داخل میکسریا هم زن خوب هم بزنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید، شیر،بکینگ پودر، وانیل، پوست لیمو،کشکش و فندق را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد آماده شده را داخل قالب بریزید.
سیبها را پوست گرفته و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و داخل آنها را خالی کنید و روی آنها را به صورت شطرنجی ببرید.(مواظب باشید سیبها پاره نشوند) بعد به آرامی آنها را داخل مواد آماده شده بچینید.(با کمی فشار) و روی سیبها 2 ق شکر و دارچین را بپاشید و در فر 180 درجه به مدت 50-60 دقیقه قرار دهید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *