آخرین خبرها

طرز تهیه ی کیک گردویی پرتقالی

Walnut Cake 300x200 - طرز تهیه ی کیک گردویی پرتقالی

مواد لازم:
تخم‌مرغ= چهار عدد
شکر= یک و نیم پیمانه
شیرو روغن و گردو= از هر کدام یک پیمانه
بیکینگ ‌پودر= نصف قاشق چایخوری
وانیل= ۱/۴قاشق چایخوری
پودر کاکائو= دو قاشق سوپخوری
آرد= دو و نیم پیمانه
آب پرتقال= دو پیمانه
شکلات تخته‌ای سفید= ۱۵۰ گرم
ترافل کاکائویی برای تزئین= به میزان لازم
طرز تهیه:
تخم‌مرغ و شکر را پنج دقیقه زده تا کرم رنگ و حجیم شود. شیر و روغن را به آن اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید. آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکادو را با هم الک کرده و با وانیل به مواد اضافه و هم بزنید. گردو را خرد کرده و با مواد مخلوط کنید. قالب را چرب کرده و مایه کیک را در آن ریخته و در فر ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد ۴۵ دقیقه قرار دهید. بعد از پخت با خلال دندان چند سوراخ روی کیک ایجاد کرده و آب پرتقال را در تمام سطح کیک ریخته و اجازه دهید به خورد آن برود. شکلات سفید را به صورت بن‌ماری ذوب کرده و روی سطح کیک بمالید و در آخر ترافل را روی آن بپاشید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *