آخرین خبرها

بیوگرافی ارسطو

بیوگرافی ارسطو “

ارسطو ( 384 تا 322 قبل از میلاد ) ارسطو فیلسوف دانشمند و معلم یونانی بود او در مقدونیه به دنیا آمد پدرش پزشک مخصوص شاه بود در سنین کودکی پدرش او را برای تحصیل در آکادمی افلاطون به آتن فرستاد .افلاطون در ارسطوی 17 ساله شوق یادگیری را تشخیص داد.

arasto - بیوگرافی ارسطو
بیوگرافی ارسطو

بیوگرافی ارسطو

ارسطو به مدت 20 سال در اکادمی افلاطون ابتدا به عنوان محصل و بعد به عنوان معلم باقی ماند ارسطو در سال 348 پیش از میلاد همزمان با درگذشت افلاطون آتم را ترک کرد و به مقدونیه بازگشت. او به مدت 7 سال معلم خصوصی اسکندر پسر فیلیپ شاه مقدونیه بود بزرگترین متفکر دنیای قدیم معلم خصوصی کسی بود که بعدها بزرگترین رهبر جنگ طلب جهان یعنی اسکندر کبیر شد. میان شاگر و معلم پیوند دوستی محکمی به وجود آمد در سال 336 پیش از میلاد اسکندر که 20 سال داشت پس از مرگ پدر شاه مقدونیه شد. او با سرعت تصمیم گرفت که بزرگترین امپراطوری جهان را فتح کند و همین کار را نیز کرد.

ارسطو به آتن برگشت و مدرسه خود را به نان لوکیوم تاسیس کرد و در آنجا به کار خود ادامه داد ارسطو مشاهدات دقیقی داشت و به جمع آوری خلاصه کردن و طبقه بندی علوم شناخته شده جهانی پرداخت رویکرد نظام مند وی تاثیر بسیاری در تحول رشد روشهای بنیادی علوم در جهان غرب داشت.

نظرهای ارسطو منحصر به جهان فیزیکی نبود در طول این مدت رساله ای در منطق که آن را مهمترین کار او می دانند و نیز در فیزیک متا فیزیک اخلاق و علوم طبیعی نوشت. در موضوع اخیر از نخستین دانشمندانی بود که گونه های زیست شناختی را جمع آوری و آنها را به صورت نظام مندی طبقه بندی کرد. در سیاست هم حکومت آرمانی را که ترکیبی از مردم سالاری و پادشاهی بود پیشنهاد کرد.

در سال 323 پیش از میلاد اسکندر کبیر در سن 33 سالگی بر اثر بیماری تب در بابل در گذشت . ارسطو بر اثر از دست دادن پشتیبان خود و رقابتهای طولانی مردم آتم و زادگاهش مقدونیه در معرض خطر قرار گرفت. به این دلیل او آتن را ترک کرد و به جزیره ای در دریای اژه رفت و پس از یک سال درگذشت.

پس از مرگ بسیاری از یادداشتهای ارسطو در غارهای نزدیک خانه اش حفاظت شد و بعدا به کتابخانه بزرگ اسکندریه در مصر انتقال یافت با وجود آنکه این نوشته ها توسط دانشمندان مسلمان مورد استفاده قرار گرفت و به آنها ارزش داده شد ولی در طول دوران تاریک قرون وسطی در اروپا به فراموشی سپرده شدند. بعدها این نوشته ها مجددا معرفی شدند و قرنها بر اندیشه های غربی تاثیر بسیار داشتند.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *