خواص درمانی انواع لوبیا ” خواص درمانی لوبیا قرمز , لوبیا سفید, لوبیا چشم بلبلی در این مطلب از دانشنامه تی تیل آورده شده است.
خواص درمانی انواع لوبیا
1. طبع لوبیای قرمز گرم و تر و لوبیای سفید معتدل میباشد.
2. لوبیای سفید برای افرادی كه كارهای فكری دارند بسیار مفید است.
3. به دلیل داشتن مقدار زیادی الیاف رودهها را تمیز میکند.
4. لوبیا از رقیق شدن خون جلوگیری میكند و مقاومت بدن را در مقابل بیماریهای عفونی بالا میبرد.
5. خوراك لوبیا باعث تقویت حافظه میگردد.
6. كسانی كه كم خون هستند از خوراك لوبیا استفاده كنند.
7. لوبیا را میتوان به جای گوشت استفاده كرد.
8. كسانی كه سرماخوردهاند میتوانند یك وعده غذای خود را به خوراك لوبیا اختصاص دهند.
9. كسانی كه خام گیاهخوار هستند هیچ وقت از جوانه خام لوبیا استفاده نكنند زیرا سمی است، زیرا در لوبیای خام ماده سمی اسید سیانیدریك تولید میشود كه در اثر طبخ این ماده از بین میرود.
10. خوردن خوراك لوبیا باعث صاف شدن صدا میشود.
11. سینه و ریه را نرم میکند.
12. یك ضماد خوب برای سوختگی لوبیا را بپزید سپس نرم كنید به صورت ضماد روی سوختگی بگذارید.
13. شبها لوبیا كم بخورید چون تولید نفخ میكند و باعث خوابهای پریشان میشود.
14. خوردن لوبیا به خاطر ماده اینوزیت آن باعث جلوگیری از ریزش مو میشود.
15. خوردن سوپ لوبیا درمانگر ورم اندامها یا خیز عمومی بدن میباشد.
16. لوبیا دارای انسولین گیاهی میباشد.
17. لوبیای چشم بلبلی، یك نوع لوبیایی است كه فعلاً مصرفش در ایران بسیار كم شده است و چه خوب است كه از این لوبیا كه حاوی پروتئین، چربی، قند، كلسیم، آهن، ویتامینهای PP، B6 ، B1 ، A میباشد استفاده گردد.
18. لوبیا ضد سوداست.
19. خوراك لوبیا باعث كم شدن كلسترول خون میگردد.
20. خوراك لوبیا فشارخون را پایین میآورد.
21. خوردن لوبیا از سرطان مخصوصاً سرطان سینه جلوگیری میكند.
22. كسانی كه مبتلا به اگزما شدهاند لوبیا را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
23. كسانی كه بیماری قند دارند سعی كنند از خوردن كنسرو لوبیا خودداری كنند.
24. كسانی كه افسرده هستند از خوراك لوبیا استفاده كنند.