دستور پخت کیک دورنگ ” در این مطلب از دانشنامه تی تیل مواد اولیه و دستور پخت کیک دو رنگ که برای تهیه این کیک دو رنگ احتیاجی به فر نیست را قرار داده ایم.
دستور پخت کیک دورنگ :
1- ابتدا آرد سفید و بکینگ پودر را همزمان باهم الک می کنیم.
2- زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم و هر کدام را در یک ظرف میریزیم.
3- سفیده را آنقدر میزنیم تا زمانیکه سفیده سفت شود و اگر ظرف را برعکس کنیم نریزد.
4- شکر را به زرده اضافه کرده و هم میزنیم تا شکر در زرده حل شود.
5- سپس شیر و روغن را به زرده و شکر اضافه می کنیم و هم میزنیم.
6- سفیده را به زرده اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
7- سپس کم کم آرد را به آن ها اضافه می کنیم.
8- اگر خمیر به دست آمده سفت بود به آن شیر اضافه می کنیم تا زمانیکه خمیری شل مانند بدست آید و حالت کش دار داشته باشد.
7- ته قابلمه را مقداری چرب کرده و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.
8- سپس مواد را در قابلمه ریخته و کمی از ان را نگه میداریم.
9- پودر کاکائو را به خمیر باقی مانده اضافه می کنیم و هم میزنیم.
10- این خمیر را روی خمیر قبلی میریزیم و به همین حالت آن را رها میکنیم.
11- روی در قابلمه دم کنی گذاشته و می گذاریم با بخار پخته شود.
12- زمانی که چنگال را در کیک فرو کردید و چیزی به چنگال نچسبید کیک شما آماده است.
13- در صورت تمایل میتوانید کیک را برای مدت بسیار کوتاهی برگردانید تا قسمت بالایی آن هم کمی خودش را بگیرد.
سلام
مواد اولیه چقدر باید باشه؟؟؟؟
سلام چرا مقدار مواد اولیه رو نذاشتین؟ اینجوری که نمیشه ازاین دستور استفاده کرد