آخرین خبرها

دستور پخت ماهی کنجدی

در این دستور فیله ماهی در کنجد و یا به دلخواه در خلال بادام غلطانده شده و سپس سرخ می شود. از هر نوع فیله ماهی می توانید استفاده کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه ماهی کنجدی آشنا می شوید.

Fish recipes with sesame - دستور پخت ماهی کنجدی
Fish recipes with sesame

مواد لازم برای 4 نفر جهت تهیه ماهی کنجدی

فیله ماهی: 500 گرم

پیاز: 1 عدد

کنجد: 150 گرم یا خلال بادام

آب لیمو ترش: نصف استکان

نمک، فلفل و زعفران: به مقدار لازم

تخم مرغ: 1 عدد

طرز تهیه

مرحله 1 – پیاز را خلال یا رنده کرده و با آبلیمو، نمک، فلفل و زعفران مخلوط کرده و فیله های گوشت را بعد از شستن و خشک کردن داخل آن قرار دهید تا مزه دار شود.

مرحله 2 – تخم مرغ را زده و با کمی نمک، فلفل قرمز و زعفران مخلوط کنید.

مرحله 3 – ماهی مزه دار شده را داخل تخم مرغ زده و سپس در کنجد یا خلال بادام بغلطانید تا مانند لایه ای روی ماهی را بپوشاند.

مرحله 4 – ماهی کنجدی را در تابه ای که روغن ریخته اید با حرارت ملایم سرخ کنید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده با حلقه های لیمو، گوجه و جعفری تزیین کرده و با برنج سرو کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *