آخرین خبرها

دستور تهیه سیر وابیج

سیر وابیج یکی از غذاهای محلی استان گیلان می باشد . د این مطلب مواد اولیه و طرزتهیه سیر وابیج را برایتان قرار داده ایم . برای مطالعه ای مطلب با دانشنامه تی تیل همراه باشید .

sir vabij - دستور تهیه سیر وابیج
sir vabij

سیر وابیج یک غذای بسیار ساده می باشد به شرطیکه بتوانید برگ سیر تازه پیدا کنید . برگ سیر رو که خرد کردیم و شستیم با چند لیوان آب و یه مقدار کم نمک و زردچوبه و دو سه قاشق روغن رو حرارت میذاریم که بپزه … آبش که تموم شد اگه باز برگ سیر سفت بود و نپخته بود ، دوباره بهش آب اضافه کنین و بهش زمان بدین تا بپزه … من دو بار این مرحله رو تکرار کردم ….

وقتی که پخت ، کمی بهش آب نارنج اضافه کنین ( نداشتین هم اشکالی نداره همونجوری هم خوشمزه است ) و روش تخم مرغ بشکونین و روش فلفل بپاشین … باز اونم بسته به خودتون داره … من یه دونه تخم مرغ استفاده کردم … برگ سیرم هم 300 گرم بود …

تخم مرغ که بسته شد با یه کته ی نرم و خوشمزه سرو میکنیم .تموم شد دیدید چقدر ساده بود .

5/5 - (1 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *