طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و نمك میزنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت كنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشك میكنیم. وسط بادمجانها را یك چاك میدهیم به طوری كه از ابتدا و انتها جدا نشوند. مواد اولیه: بادمجان 5عدد گوجه فرنگی 3عدد پیاز (رنده شده) 3عدد گردو 200گرم سیر 3حبه …
بیشتر بخوانید »مطالب خواندنی
طرز تهیه ی سوپ کدو حلوایی
مواد لازم: کدو حلوایی …. 300 گرم پیاز متوسط …. 1 عدد سیر …. ۱ حبه کره …. ۱ ق غ استاک مرغ (آب مرغ) …. ۵۰۰ میلی لیتر آویشن …. ¼ ق م خامه …. ۲ ق غ نمک و فلفل طرز تهیه سوپ کدو حلوایی طرز تهیه: 1 – کدو حلوایی را با پوست و سیر را در …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ترشه تره گیلانی
مواد اولیه : برای 5 نفر تخم مرغ 3 عدد سیر 1 بوته خالواش نصف پیمانه (سبزی سنتی گیلانی) آب نارنج 1 تا 1 و نیم لیوان فلفل به میزان لازم سبزی 1 كیلو (اسفناج،برگ چغندر،گشنیز،تره،جعفری و شوید( اسفناج بیشتر از بقیه)) نعنا نصف پیمانه دارچین به میزان لازم روغن نصف پیمانه نمك به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتلت بادمجان
مواد لازم • دو عدد بادمجان • سه عدد سیب زمینی آب پز • یک عدد پیاز و تخم مرغ • یک قاشق غذاخوری جعفری خردشده • 30 گرم پنیر پیتزا • نمک و آرد سوخاری و روغن روش تهیه 1. بادمجان ها را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و سپس پوست کنده و ساطوری خرد کنید. سیب زمینی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتلت مرغ و هویج
مواد لازم (4 نفر) • گوشت مرغ 400 گرم • لپه دو سوم لیوان • تخممرغ 1 عدد • هویج رنده شده نصف لیوان • گشنیز تازه 1 لیوان • گوجه فرنگی متوسط 4 عدد • پیاز متوسط 1 عدد متوسط • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه • روغن مخصوص سرخ کردنی 5 قاشق مرباخوری طرز تهیه 1. ابتدا گوشت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتلت افغانی
مواد لازم • گوشت : 1 کیلو • پیاز خرد شده : 3 عدد • سیب زمینی پخته شده : 3 عدد • سیر : 3 پر • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم • تخم مرغ : 3 عدد روش تهیه تمام مواد فوق را در آب نسبتا کم بریزید و وری حرارت بگذارید وقتی که نیم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتلت گرد غوره
مواد لازم • گوشت چرخکرده؛ ۲۵۰ گرم • پیاز رنده شده؛ یک عدد • سیبزمینی رنده شده؛ یک عدد متوسط • تخممرغ؛ یک عدد • نمک و زردچوبه؛ به میزان لازم • آرد نخودچی؛ یک قاشق غذاخوری • پیاز سرخ شده؛ دو عدد متوسط • سیبزمینی ورقه شده؛دو عدد متوسط • گوجهفرنگی؛سه عدد متوسط • گرد غوره؛ برای روی کتلت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتلت قارچ
مواد لازم • قارچ : نیم کیلوگرم • سیر : ۲ حبه • تخممرغ : ۳عدد • آرد یا خمیر نان باگت : نصف لیوان • سبزیجات معطر : ۲ قاشق • نمک و فلفل : به میزان لازم • روغن : به میزان لازم طرز تهیه 1. ابتدا قارچها را چرخ کرده و با سبزیجات معطر و خمیر نان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتلت فلفلی بوقلمون و لوبیا چشمبلبلی
• تعداد: 4 نفر • زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان پخت: 15 دقیقه مواد لازم • ¾ قاشق چایخوری پودر چیلی • آب یک عدد لیموترش متوسط • مایه 4 عدد کتلت بوقلمون • یک پیمانه پاستا ریز یا کوسکوس • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون • یک عدد بلال • یک پیمانه لوبیا چشمبلبلی پخته • یک ساقه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتلت آلمانی
مواد لازم • گوشت چرخ کرده : 500 گرم • باگت : حدود 10 سانتی متر • خردل : 1 قاشق چایخوری • نمک و فلفل : به میزان لازم • تخم مرغ : 1 عدد • پیاز : 1 عدد بزرگ ( ریز خرد شده ) • پودر پاپریکا : 1 قاشق چایخوری • سیر : 1 حبه ( …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتلت سالمون یونانی
• تعداد: 4 نفر • زمان تهیه: 10 دقیقه • زمان پخت: 18 تا 20 دقیقه مواد لازم • یک عدد لیموترش • 600 گرم فیله بدون استخوان سالمون • یک عدد تخممرغ • دو عدد پیازچه خرد شده • دو قاشق غذاخوری برگهای تازه آویشن • نصف یک عدد نان ساندویچی سفید • نصف قاشق چایخوری نمک • ¼ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه
مواد لازم (4 نفر) • گوشت مرغ چرخ شده: 250 گرم • ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: 200 گرم • گشنیز ریز خرد شده: 1 دسته کوچک • پیازچه ریز خرد شده: 1 دسته کوچک • تخم مرغ: 1 عدد • نمک: به میزان لازم • روغن برای سرخ کردن: حدود 1 استکان کوچک طرز تهیه 1. گوشت مرغ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کباب مرغ با آناناس
مواد لازم: زیره 1 قاشق چایخوری معادل 3 گرم گشنیز خرد شده 1 قاشق سوپخوری معادل 20 گرم پودر سیر 1 قاشق چایخوری معادل 3 گرم نمک به مقدار لازم ماست چکیده 2 قاشق سوپخوری معادل 32 گرم آب آناناس 1 قاشق سوپخوری معادل 14 میلی لیتر زعفران (حل شده در آبجوش) 1 قاشق سوپخوری معادل 14 میلی لیتر سینه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كيك سيب زمينی
مواد لازم براي تهيه خمير: آرد: 700 گرم تخممرغ: دو عدد ماست: دو قاشق غذاخوري خامه: دو قاشق غذاخوري شير: 250 ميليليتر كره ذوب شده: 100 گرم نمك: يك قاشق چايخوري شكر: 40 گرم بيكينگ پودر: يك قاشق چايخوري مواد لازم براي داخل كيك: سيب زميني پخته شده: يك كيلو گرم جعفري خرد شده: نصف ليوان پيازچه خرد شده: یکسوم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پاستاي كرفس و فيله
چي لازم دارم؟ فيله مرغ: پنج عدد پاستا صدفي: 500 گرم مايونز كم چرب يا خامه: يك پيمانه آبليمو تازه: يك سوم پيمانه كرفس خرد شده: 200 گرم پياز: يك عدد متوسط نمك دريايي و فلفل آسياب شده: بهمقدار لازم روغن كنجد: به مقدار لازم چطور بپزم؟ ابتدا كرفس را با كمي روغن كنجد و نمك تفت دهيد تا كمي …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كوكوي كرفس
چي لازم دارم؟ كرفس: 2 شاخه شير: يك پيمانه تخم مرغ: 4 عدد زرشك: 2 قاشق غذاخوري آرد: 2 قاشق غذاخوري نمك و فلفل: به مقدار لازم گردوي خرد شده: 3 قاشق غذاخوري چطور بپزم؟ ابتدا ساقه كرفس به همراه برگها را بشوييد و بعد آنها را ساطوري خرد كنيد. تخممرغها را در ظرفي شكسته و زرشك را به همراه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ كرفس و خامه
چي لازم دارم ؟ ساقه كرفس خرد شده: 700 گرم پياز: یک عدد متوسط آب مرغ يا استاك: 4 ليوان كره: 2 قاشق غذاخوري سيب زرد يا سبز سفت (پوك نباشد): یک عدد خامه: نصف پيمانه نمك و فلفل و جعفري: به مقدار لازم چطور بپزم ؟ كرفس خرد شده را به همراه پياز خرد شده در تابه بريزيد. آب …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد كرفس و پيازچه
چي لازم دارم؟ سينه مرغ پختهشده: ۲ پيمانه ساقه تازه كرفس (خرد شده): ۲ پيمانه ذرت پختهشده: يك پيمانه خيارشور: ۲۰۰ گرم پيازچه خردشده: يك پيمانه سس مايونز: نصف پيمانه ماست چكيده پرچرب: نصف پيمانه نمك و فلفل: به ميزان لازم چطور بپزم؟ خيارشورها را به اندازه پيازچه ريز كنيد. سينه مرغ پخته شده را به شكل نگيني برش بزنيد. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراك كرفس و لوبيا
خوراك كرفس و لوبيا 6 دستور پخت با کرفس چي لازم دارم؟ ساقه كرفس خرد شده: سه پيمانه لوبيا چشم بلبلي: دو پيمانه روغن كنجد: به مقدار لازم پياز خرد شده: يك عدد بزرگ نمك، فلفل و زردچوبه و پودر كاري: به مقدار لازم چطور بپزم ؟ لوبيا را از قبل بخيسانيد و نيم پز كنيد. ساقه كرفس خرد شده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رولت اسفناج
مواد لازم: پیاز متوسط نگینی : یک عدد اسفناج پخته شده : 2 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری نان باگت گرد کوچک برای هر نفر : یک عدد تخم مرغ برای هر نفر : یک عدد ماست پرچرب : 2 قاشق غذاخوری پنیر تبریز خرد شده : 10 گرم خامه : یک قاشق غذاخوری زرده …
بیشتر بخوانید »